08/10/2013 – Ανακοίνωση Σ.Φ. Άργους

argos

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας τα Νέα, της Τρίτης 8-10-2013, με έκπληξη είδαμε εμπλεκόμενο στην υπόθεση της χρυσής αυγής να μιλά στην εφημερίδα και να φωτογραφίζεται φορώντας μπουφάν του συνδέσμου μας. Σαν οργανωμένος σύνδεσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με ιστορία 19 χρόνων στα γήπεδα και τους δρόμους και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Παναθηναϊκούς της περιοχής έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

  1. Ο συγκεκριμένος δεν αποτελούσε ΠΟΤΕ μέλος του συνδέσμου .
  2. Δεν είχε ΠΟΤΕ συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του συνδέσμου .
  3. ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε περάσει το κατώφλι του συνδέσμου .

Από τις πληροφορίες μας ο συγκεκριμένος είναι κάτοικος γειτονικού νομού και ούτε σαν περαστικό δεν τον έχουμε δει στην περιοχή μας. Το πώς βρέθηκε το μπουφάν στην κατοχή του τελεί ακόμα υπό διερεύνηση, καθώς επίσης και το τι συμφέροντα εξυπηρετεί η συγκεκριμένη φωτογράφηση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό που έχουμε να πούμε προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το όνομα του συνδέσμου για τα πολιτικά του παιχνίδια.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι το σύνδεσμο μας ποτέ δεν τον εξέφραζαν ρατσιστικές η φασιστικές ιδέες, καθώς επίσης και οποιαδήποτε ιδεολογία έρχεται σε αντίθεση με τις ιδέες και τα ιδανικά που εκφράζει ο σύλλογος τον οποίο έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε. Εκτός του συνδέσμου και του γηπέδου ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μην τα μεταφέρει εντός.

Η μονή ιδέα που μας εκφράζει κ μας οδηγεί είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

ΥΓ : Η μόνη σχέση που έχουμε με την πολιτική είναι η στήριξη μας στο ΠΑΝ.ΚΙ. ως ένα κομμάτι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας και μόνο._