Η Φωνή του Οπαδού

Η στήλη αυτή ανήκει αποκλειστικά σε εσάς, τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και αποτελεί βήμα για να ακούγεται η φωνή σας. Σχόλια, απόψεις, προτάσεις, κριτικές και οτιδήποτε άλλο θέλετε να θίξετε μας το στέλνετε, αρκεί να προσέχετε λίγο τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς σας, ώστε να μην αναγκαζόμαστε να κόβουμε λέξεις ή προτάσεις, κάτι που δεν γουστάρουμε να κάνουμε.

Περιμένουμε τα κείμενα σας μόνο σε πεζά ελληνικά (όχι κεφαλαία – όχι greeklish), τα links και τις φωτογραφίες σας στο pao@gate13.gr και εμείς δημοσιεύοντας τα στο χώρο αυτό, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας, αλλά και τα ντοκουμέντα σας με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.


Καλησπέρα αδέρφια,

Σήμερα ο σύλλογος στην πιο κρίσιμη καμπή στην ιστορία του, πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να βρει μια σταθερή διοίκηση, όχι κάθε 5 χρόνια να αλλάζουμε διοίκηση επειδή έχουμε προέδρους λαμόγια, αυτό πρέπει να τελειώσει.

Βλέπουμε τους λεφτάδες παναθηναϊκούς να μην βγαίνουν, είτε λόγο χρεών είτε ότι η οικογένεια τους βάζει εμπόδια, αυτό πρέπει να ξεπερασθεί, επίσης το χρέος δεν είναι και το δα απαγορευτικό, με μια καλή διαχείριση μπορεί να μειωθεί και πιο γρήγορα με συμμετοχή σε Ευρώπη.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις που σίγουρα έχετε σκεφτεί κ εσείς, ακόμα και την αναζήτηση επενδυτή με ανθρώπους να μην έχουν σχέση με την ΠΑΕ, γιατί δεν υπάρχει και εμπιστοσύνη, επίσης υπάρχουν δύο άτομα νέοι που έχουν δείξει την Παναθηναϊκή τους πίστη, ο Λεωνίδας Πολέμης και ο Αδαμάντιος Πατέρας ο γιος του Προέδρου ή οποίος άλλος πιστεύετε πως πρέπει να ηγηθεί μιας προσπάθειας που να μην γίνει γνωστή παρά έξω αρχικά, για να μην βρεθούν και εμπόδια.

Αυτή τη φορά η Θύρα 13 πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας της επόμενης μέρας, για να μην μας τύχει κάποιος νέος Αλαφουζος. Πρέπει όλοι να πιέσουμε ο κάθε ένας με τον τρόπο του ώστε επιχειρηματίες μικροί, μεγάλοι να βγουν μπροστά με εγγυητή τη Θύρα 13, δηλαδή την στήριξη του κόσμου!

Δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε προσωρινές λύσεις, δύο πράγματα πρέπει να γίνουν άμεσα, εκλογές στην Παναθηναϊκή συμμαχία, να τοποθετηθεί στο Δ.Σ άνθρωπος ή άνθρωποι από την Θύρα 13 να έχουμε λόγο και να ελέγχουμε και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας, αλλά κυρίως τα χρήματα του κόσμου να πάνε στην ομάδα και μόνο! Επίσης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η μορφή που έχει η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εννοώντας πως δεν θα υπάρξουν παρακρατήσεις εφορίας από τα λεφτά που θα βάλει ο κόσμος.

Δεν γίνεται να περιμένουμε έναν φωστήρα μεγάλο επιχειρηματία για μια ζωή και η ομάδα να ξευτιλίζεται από πρόσφυγες κλπ. Πρέπει λοιπόν να δούμε το πρότζεκτ που εφάρμοσαν οι οπαδοί της Φέγενορντ, εκεί δεν περίμεναν τον Άραβα η κάποιον άλλο γιατί η ομάδα τους πλησίαζε στον γκρεμό και έπρεπε να γίνει κίνηση άμεσα, παρακάτω στο λινκ θα διαβάσετε λεπτομέρειες πως σώθηκε η Φέγενορντ από οπαδούς της.

Κάτι πολύ σημαντικό επίσης αδέρφια, θα πρέπει να γίνει ένας ενιαίος σύνδεσμος άμεσης επαφής με όλους τους συνδέσμους της Θύρας 13, σε Ελλάδα και Εξωτερικό με κεντρική βάση τον Κεντρικό! Το 2008 είχε γίνει μια οργανωμένη κίνηση και βγήκαμε στο δρόμο πάνω από 35 χιλιάδες κόσμου, για να γίνει αυτό σίγουρα χρειάστηκε πολύς χρόνος, σαφώς ήταν και άλλες εποχές κοινωνικά και οικονομικά! Όμως πλέον επιτάσσουν οι συνθήκες πάλι να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια σε βάθος χρόνου σε Αττική, Επαρχία και Εξωτερικό, δηλαδή ο ενιαίος αυτός σύνδεσμος που θα δημιουργηθεί να είναι πάντα ενήμερος όταν χρειαστεί μια προσπάθεια, όπως τώρα πχ που χρειάζεται η συσπείρωση, για να μην “τρέχουμε” την τελευταία στιγμή, είναι προτιμότερο και πιο οργανωμένο να υπάρξει πάντα μια βάση τεράστια έτοιμη να κινηθεί αναλόγως της κατάστασης.
Ένας τέτοιος “Σύνδεσμος” που θα λειτουργεί σαν οργανισμός, χωρίς φυσικά να χάσει την έννοια και την αξία της η Θύρα 13, απλά να υπάρχει συνθετικός κρίκος όλων των συνδέσμων-clubs σε μια βάση, όλο αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και κοινωνικά, πολιτικά, ως μέτωπο αποτροπής κινήσεων επιθετικών προς τον Παναθηναϊκό μας, ποιος θα τολμούσε να πειράξει τον Παναθηναϊκό, αν ήξερε ο κάθε ξεφτίλας παράγοντας η πολιτικός, να αναφερθεί κατά του Παναθηναϊκού η οποίος άλλος, αν γνωρίζετε πως η Θύρα 13 έχει έναν οργανισμό- πυρήνα άμεσης επιρροής-επαφής 20 ή 30 χιλιάδων οπαδών σε όλη τη χώρα ή στο εξωτερικό; Κάνεις!
Σίγουρα είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά η Θύρα 13 είναι πάντα μέσα στην πρωτοτυπία, από μόνη της είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό οπαδικο κίνημα με ιστορία δράσης από το 1966! Πρέπει λοιπόν να ισχυροποιήσουμε με μεθοδικότητα μόνοι μας την ομάδα από κάθε απειλή!

Τώρα ας πούμε, που η ομάδα έχει ανάγκη, αν τώρα για παράδειγμα αυτός ο πυρήνας 20 ή 30 χιλ. φιλάθλων ήταν οργανωμένος ως οργανισμός ενιαίος, τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα, ακόμα και στην οικονομική στήριξη, όχι μόνο της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη! Ήρθε η ώρα να ορίσει ο κόσμος την επόμενη μέρα, εμείς να ελέγχουμε ποιος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, αν είναι Ελληνικός κολοσσός, Άραβας η οτιδήποτε άλλο, ώστε να αποφευχθούν άτομα τύπου Τζιγγερ και Αλαφούζου η κάθε άλλου τυχάρπαστου, πρέπει ο ρόλος της “λαϊκής βάσης” με μια άλλη εκδοχή όμως γιατί ο κόσμος δεν έχει και λεφτά, στα πρότυπα της Μπάρτσα εν μέρη, της Ντόρτμουντ και της Φέγενορντ ακόμα καλύτερα, αδέρφια πρέπει να χαραχθεί, το μέλλον του συλλόγου από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό μας και όχι από τύπους όπως ο Αλαφούζος που όπως φάνηκε το έκανε ακόμα και για πολιτικές σκοπιμότητες, αυτό πρέπει να τελειώσει οριστικά!

Υπάρχουν 30,50,70 επιτυχημένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον τομέα τους, δεν εννοούμε εφοπλιστές και βιομηχάνους, αλλά π.χ δικηγόρους, γιατρούς, Πολιτικοί Μηχανικοί κλπ;;; Σίγουρα υπάρχουν! Πρέπει να γίνουν ως “μια προσπάθεια” και να βγουν μπροστά, αυτό που λέμε τώρα θα σας βοηθήσει και το λινκ παρακάτω να δώσει περισσότερη τροφή για σκέψη.
Αυτή τη στιγμή εμείς γνωρίζουμε ως greenarea (και εσείς φανταζόμαστε) πως πετυχημένος Παναθηναϊκός στο τομέα του, που αγαπάει την ομάδα χωρίς σκοπιμότητες ούτε προβολή, πριν λίγες μέρες ανέλαβε τα χρέη 5 παιχτών που έβγαιναν πρώτη μούρη σε σάιτ και ρεζιλευαν το σύλλογο με προσφυγές, τα ανέλαβε όλα αυτός ο ενας λοιπόν, με συνολικό ποσό δόσεων προς αυτούς τους 5 να φτάνει κοντά στα 2 εκ. ευρώ, φανταστείτε πως αυτός δεν είναι ούτε καν εφοπλιστής η βιομήχανος που δεν είναι μόνο στα λόγια. Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι όπως ο παραπάνω Παναθηναϊκός, τέτοιους θέλει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, όπως και Θεοδωρόπουλος πχ, που βάζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσό, τέτοιοι λοιπόν πρέπει να βγουν μπροστά!

Υ.γ. Αδέρφια δεν πρέπει να διαλυθεί το ρόστερ της ομάδας το Γενάρη, να μην ξεπουλήσουν οι μη έμπιστοι υπάλληλοι όπως ο Κωνσταντίνου κλπ, σίγουρα οι πωλήσεις θα βοηθήσουν οικονομικά, αλλά όχι να διαλυθεί και το ρόστερ. Βλέπετε πως η ομάδα μπορεί να χτυπήσει τίτλο αν όσο το δυνατόν πιο σύντομα βρεθεί λύση και δοθεί όραμα ή πληρώνονται οι παίχτες, κρίμα να χαθεί η χρονιά φέτος, έστω και με αυτό το κολοβό 50-50, μπορούμε αρκεί να γίνουν τα προφανή εκεί στην ΠΑΕ!

Υ.γ.Πάση θυσία να βρεθεί τρόπος ανανέωσης του Μολεδο αφού ήταν θετικός και ο ίδιος πριν 1 μήνα, ούτε να το σκεφτούν Κωνσταντίνου κλπ να πουλήσουν τον Μολεδο σε κάνα γαύρο ή μπουγάτσα, δεν έχει ξανά γίνει ποτέ να μας πάρει παίχτη ο γαύρος, μην τολμήσουν εκεί στην ΠΑΕ και κάνουν καμία ανοησία, πρέπει να πάρουν δρόμο οι υπάλληλοι του Αλαφούζου!

Υ.γ. Με τη νίκη το Σάββατο μπήκαμε σφήνα και πολύ κοντά στους εχθρούς! Έχουμε δει πως παίζουν μπουγάτσας,Κουλές και απόγονοι, εμείς έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ, μας λείπει όμως η διοικητική σταθερότητα.

Υ.γ. Καλό θα ήταν να γίνεται μια εκπομπή έστω την Εβδομάδα στο ραδιόφωνο της 13!

Αδέρφια είμαστε εδώ πάντα για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Αυτό είναι το λινκ: http://www.greenarea13.com/2017/10/pao-symmaxia-kai-project-feyenoord.html

Με εκτίμηση και Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,
Greenarea team!


57 ετων και 57 χρονια οπαδος του ΠΑΟ. Με κοντο παντελονακι με τον μακαριτη τον πατερα μου,τοτε στην Ελλαδα,να πηγαινουμε γηπεδο. Με Δομαζο,Οικονομοπουλο,Ελευθερακη.
6 χρονια Σαλονικη με κρυφη χαρά οταν τα χωναμε σε αρη μπαουνγκ ηρακλη. Μεσα και στο εφιαλτικο-τρομοκρατικο 2-2 με ηρακλη με τις μπουγατσες να χουν γεμισει το καυτατζογλειο (3 μερες μετα παιζαμε κυπελλο μ αυτες).
Ως εποχη Σαραβακου και Ζαετς. Μετα,στρατος,Γερμανια.

Αν με ρωτουσατε,θα προτεινα σαν συνθημα για πανό
“Οποιος μπορει να βοηθησει την ομαδα και δεν το κανει να πα να γαμηθει”.


Μάγκες είμαι από Γαλάτσι και τον τελευταίο καιρό βλέπω συνεχόμενες μειώσεις μισθών απλήρωτους παίχτες τεχνικό επιτελείο τα πάντα… ο ερασιτέχνης διαλύεται παίχτες φεύγουν δηλώνουν φυγή…. ο αλαφούζος πουθενά δεν επενδύει στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να τον εγκαταλείψει βρίσκει δικαιολογίες για να υπερασπιστεί τον εαυτό του… Η 13 πρέπει να κάνει κάτι… δεν θα περάσει και αυτό… μέχρι εδώ… άλλες εποχές θα είχε μπει στο γήπεδο και θα τα είχε κάνει λίμπα… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ


ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΕΤΩΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΣΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ-ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. Ο ΜΠΕΡΓΚ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΧΟΥΛΤ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ.ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!!!

Η 13 ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ;;;; ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ..
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ


Παίδες καλησπέρα. Ειμαι απο Καρδίτσα οπαδός του Παναθηναϊκού. Βλεπω ρε παιδια τα δημοσιεύματα τον τελευταιο καιρό. Ο μπεργκ δεν ενημερώνει κανεναν και παει για διαπραγματευσεις, ο Μολεντο θελει ντε και καλα να παει Βραζιλία αλλα εν τέλη δεν τον χαλαει και η Τουρκία, καποιος γουακασο μας κανει ρομπα παγκοσμιος, κάποιοι βεμερ, ριναλντι κλπ καθοντε στα συμβολαια και δεν λενε να φύγουν βαραινοντας οικονομικά την ομάδα και οχι μονο, περικοπές σε θέσεις εργασίας τον 800 ευρώ, δημοσιεύματα οτι “ενδιαφερόμαστε” για τον νταρμπισαιρ (!!!) αλλα ειναι δύσκολη περίπτωση. (!!!) έχουμε μικρύνει τρομακτικά και φαίνεται ξεκάθαρα οτι εχει πολυ κατηφόρα ο δρόμος ακόμα. Ξεσηκωθείτε και διώξτε το λαμόγιο δεν.γίνεται αλλιώς, ειστε η μονη μας ελπίδα δεν ξερω τι αλλο θα μπορούσε να μας σωσει.
Υ.Γ. δεν ειμαι Βαρδυνογιαννικος ουτε Αλαφουζικος και δεν προκειτε ποτε μα ποτε να γινω οπαδος ενος προσώπου, θελω μονο να ξαναδώ τον Παναθηναϊκό οπως τοτε που άρχισα να βλεπω Ποδόσφαιρο….το 96…μονο αυτο μας αξίζει!!!


Επειδή δεν υπάρχει χρόνος για σχόλια, κριτικές και μοιρολόγια για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ο κόσμος τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να βάλει ΠΛΑΤΗ. ΠΛΑΤΗ ΟΜΩΣ, όχι το χεράκι. Είτε λέγεται ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είτε ΠΟΛΕΜΗΣ, είτε ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ είτε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είτε ΠΕΡΑΒΡΕΧΟΠΟΥΛΟΣ. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά στην ελληνική κοινωνία για το κάθε έναν από ΕΜΑΣ, η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει για τα καλά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. Τα ίδια τραγικά συμβαίνουν και στον Ερασιτέχνη. Εντούτοις από ότι διαφαίνεται, ο Γιάννης (σπουδαία πράγματα έχουν κάνει … οι Γιάννηδες στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) Αλαφούζος έχει αποφασίσει να κάνει τον … Τσοπάνη, σφυρίζοντας κλέφτικα. Λες και του φταίει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο ΚΟΣΜΟΣ του για την κατάντια αυτή. Ελικρινά & προσωπικά με προσπερνά η συγκεκριμένη στάση του… Δηλαδή τι νομίζει ότι καταφέρνει με την ανυπαρξία του…; ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ…

Εν πάσει περιπτώσει, καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει μάθει να επιβιώνει και θα συνεχίσει να το κάνει είτε διοικείται από … Γιάννηδες είτε από Νικόλες είτε από Κωνσταντόπουλους (της Αριστεράς & της Προόδου – Κύριε Ελέησον).

Στο δια ταύτα, πρέπει να επισπευστούν άμεσα οι διαδιακασίες για να ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα πιστώνεται η οικονομική συνδρομή του καθενός απο ΕΜΑΣ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να μπορέσει να λειτουργήσει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. Να πληρωθούν πρώτα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν συνεχεία να πληρωθούν οι παίχτες μαζί με το επιτελείο, κατόπιν οι προμηθευτές και τελευταίως οι Τοτσέδες, οι Στραματσόνηδες, οι Έγχρωμοι Πάρνηθες και όσοι έχουν βοηθήσει να εκτοξευτεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την τελευταία 20ετία… Προφανώς και δεν ευθύνονται για την «εκτόξευση» οι ίδιοι.

Εννοείται ότι η συνδρομή δεν μπορεί να κινηθεί κάτω από τη ζώνη των 50€, διότι απλούστατα οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της ομάδας ένας ΘΕΟΣ ξέρει πόσες είναι… Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρέπει να λειτουργήσει με κάθε τρόπο και κόστος. Οι ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν για να υλοποιηθεί άμεσα η παραπάνω κίνηση, πρέπει να είναι απολύτως διαφανείς και νομότυπες. Σε κανέναν δεν περισσεύουν τα χρήματα αυτά, εντούτοις οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώσει με το … «ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ & ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ». Και τώρα έχουμε λύπες … μεγάλες λύπες. Όπως όμως ανέφερε πάντοτε στη ρητορική του ο Μαχάτμα Γκάντι:
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς


kirikos

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΟΝΥΣΑΡΑ… 
ΠΑΤΡΑ CLUB…
ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ…
ΓΚΥΖΗ-ΠΑΤΡΑ OLD SCHOOL CLUB…

 

 


 

 

Τα κείμενα της συγκεκριμένης ενότητας δεν αποτελούν επίσημη θέση της ΘΥΡΑΣ 13, αλλά των επισκεπτών της ιστοσελίδας!