10/07/2013 – Ανακοίνωση ΠAN.ΚI.

Εκλογές Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

ekloges

Η 8η Ιουλίου 2013, θα γραφτεί στην Παναθηναϊκή Ιστορία ως μια από τις σημαντικότερες στιγμές στα χρονικά του Συλλόγου. Η εκλογή Διοίκησης με νέα πρόσωπα γεμάτα όρεξη για δουλειά είναι γεγονός. Οι συνθήκες σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες, όμως χρόνος δεν υπάρχει καθώς ο Σύλλογος βρισκόταν μέχρι χτες ένα βήμα πριν την καταστροφική επιλογή του Πρωτοδικείου. Απόφαση του Παναθηναϊκού Κινήματος ήταν να στηριχτεί το ψηφοδέλτιο σωτηρίας « Γ. Καλαφάτης» με την συμμετοχή τεσσάρων μελών του . Βασική μας αρχή είναι να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται αρκεί να έχει στόχο το καλό της Παναθηναϊκής οικογένειας. Άποψή μας ότι όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλο πρόβλημα της Μάνας του Λόχου δεν ήταν το οικονομικό αλλά η έλλειψη οράματος και αποφασιστικότητας. Η συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο σωτηρίας του Συλλόγου συνοδεύτηκε και με την αποδοχή των αιτημάτων του Κινήματος:

  1. Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου με αποκλειστικό θέμα το γηπεδικό ώστε να ενημερωθούν άπαντες για τις εξελίξεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
  2. Διερεύνηση από τη πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη της νομικής κατοχύρωσης της Λεωφόρου, ώστε να πάψει μια και καλή η αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από τον κάθε κ. Καμίνη.
  3. Ανάληψη του τμήματος Σκοποβολής από μέλη του Κινήματος ως έμπρακτη στήριξη της νέας προσπάθειας.
  4. Τη μείωση της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€ από τα 120€ που ήταν μέχρι σήμερα, ώστε η εγγραφή να είναι εφικτή για όλους τους Παναθηναϊκούς που θέλουν να στηρίξουν τη νέα αρχή.

Πρόθεσή μας λοιπόν όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, είναι η στήριξη σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει να κάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό μας κυρίαρχο σε όλα τα αθλήματα. Η παρουσία σας στην νέα ημέρα που ξημέρωσε για τον Σύλλογο, είναι πιο αναγκαία από πότε.

Εξάλλου, η Ιστορία γράφεται πάντα από τους παρόντες