24/06/2013 – Ανακοίνωση Χανιά Θ.13

xania_afisaO σύνδεσμος του Παναθηναϊκού HANIA GREEN CLUB ανακοινώνει ότι έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ πήρε την απόφαση να βοηθήσει και να ενισχύσει οικονομικά και όχι μόνο, το τμήμα της Τοξοβολίας. Η δεινή θέση που έχει περιέλθει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δε μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και νιώθουμε την υποχρέωση να κινητοποιηθούμε σαν σύνδεσμος δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας για τον ενδοξότερο ελληνικό σύλλογο. Αφού λοιπόν αρχικά συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες ανακοινώνουμε ότι από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ξεκινάει αυτή η προσπάθεια επίσημα, παρόλο που ήδη έχει δοθεί μια σχετικά μικρή οικονομική βοήθεια.

Έτσι ως πρώτο εγχείρημα αυτής της προσπάθειας ο σύνδεσμος μας έχει θα διαθέτει κοντομάνικα σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού οργανωμένους και μη. Τα έσοδα όπως είναι αυτονόητο θα πάνε αποκλειστικά στο τμήμα της τοξοβολίας και θα τα διαχειριστεί όπως επιθυμεί η διοίκηση του τμήματος. Είναι υποχρέωση του κάθε Παναθηναϊκού να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια καθώς θα διευκολύνει έτσι αθλητές που αγωνίζονται για την ομάδα της καρδιάς τους με μοναδική επιβράβευση την ευχαρίστηση να φοράνε το τριφύλλι στο στήθος. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα ότι τα κοντομάνικα για την ενίσχυση του τμήματος της τοξοβολίας θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν από τον κεντρικό σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 13 καθώς και από το σύνδεσμο του EAST END (Χολαργός).tshirt_toksovolia

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας αλλά και τον μη οργανωμένο κόσμο των Χανίων ότι το Σάββατο 29/06 (20:00) θα γίνει εκδήλωση στον σύνδεσμο μας της οποίας όλα τα έσοδα θα πάνε στο τμήμα της τοξοβολίας.

Η παρουσία όλων μας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Υ.Γ.1 Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο του συνδέσμου μας είναι 6988131430 (απογευματινές ώρες) και το email gate13hania@hotmail.com.
Υ.Γ.2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ TO EAST END.
Υ.Γ.3 1993-2013 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ