Φωτογραφικό Αρχείο Θύρας 13

Ως οπαδοί του Παναθηναϊκού και μέλη της Θύρας 13 προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο έχοντας σαν στόχο να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη, με ότι και αν ασχολούμαστε. Γι αυτό ακριβώς το λόγο βγάζουμε στον αέρα ένα ξεχωριστό site με το φωτογραφικό αρχείο της Θύρας 13.

Η διεύθυνση του site είναι : http://www.gate13-archive.gr και σε αυτό θα βρείτε φωτογραφίες της εξέδρας μας ανά χρονιά. Μέσα σε κάθε χρονιά το υλικό είναι χωρισμένο ανά άθλημα έτσι ώστε η αναζήτηση να γίνεται πιο εύκολα. Μέχρι στιγμής έχει περαστεί η περσινή χρονιά και η χρονιά 2000-2001. Στόχος μας είναι βάλουμε αρχικά όλες τις χρονιές μέχρι το 2000 και μετά να κινηθούμε προς τις προηγούμενες δεκαετίες.

Λίγα λόγια για τον τρόπο λειτουργίας.

Οι φωτογραφίες της εκάστοτε τρέχουσας σαιζόν θα μπαίνουν κανονικά μετά από κάθε αγώνα στο http://www.gate13.gr (όπως συνέβαινε και τώρα) και στο τέλος της σαιζόν, το σύνολο τους θα μεταφέρεται αυτόματα στο http://www.gate13-archive.gr. Με αυτό τον τρόπο όλες οι προηγούμενες σαιζόν θα είναι διαθέσιμες στο http://www.gate13-archive.gr και μόνο η τρέχουσα σαιζόν θα υπάρχει στο http://www.gate13.gr. Οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο επίσημο site της Θύρας 13 (αφιερώματα, αρθρογραφία, ανακοινώσεις κτλ), δεν επηρεάζεται και θα συνεχίσει να λειτουργεί, όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα.

Το φωτογραφικό αρχείο εκτός θα είναι επίσης προσβάσιμο και από την πρώτη επιλογή κάτω από το Multimedia στο κεντρικό μενού του http://www.gate13.gr.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το υλικό είναι τεράστιο σε όγκο και θα μπαίνει σιγά σιγά, οπότε λίγο υπομονή και για όποιον νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει υπάρχει και το κουμπί της επικοινωνίας.
Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο pao@gate13.gr.

Η ομάδα του gate13.gr