Είναι υπερηφάνεια και μαγκιά να υποστηρίζεις τον Παναθηναϊκό

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου παρουσίασε μια σειρά βίντεο για το δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια των παιδιών μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα! Κάποιο από αυτά δείχνει ένα έγχρωμο παιδί να αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές του, πράγμα καταδικαστέο από κάθε νοήμων άνθρωπο που σέβεται την ανθρωπινή ζωή και το δικαίωμα στην ελευθεριά του ατόμου. Βέβαια, δεν περίμενε κανείς ένα τόσο λεπτό θέμα να συνδεθεί την ομαδική προτίμηση του μικρού έτσι ώστε ακόμα και αυτό το ευαίσθητο ζήτημα να αποτελεί προπαγάνδα και να δημιουργεί αντιδράσεις. Στην Ελλάδα του 2013 που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα ακόμα και αυτό έγινε πεδίο εκμετάλλευσης και χυδαίας προπαγάνδας κατά του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας. Ναι, σωστά καταλάβατε. Η ιστορία του μικρού παιδιού καταλήγει με τη διαπίστωση ότι το κοροϊδεύουν επειδή είναι… Παναθηναϊκός! Κοροϊδεύουν, δηλαδή, τον οπαδό του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας!

Μικρέ θα πρέπει να είσαι περήφανος και μάγκας που υποστηρίζεις τον σύλλογο που άπαντες θέλουν να αντιγράψουν. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω πάρα μόνο ότι οι φωστήρες που σκέφτηκαν το εν λόγω διαφημιστικό κάλο είναι σε τόσο λεπτά ζητημάτα να αφήνουν τα κόμπλεξ τους στο σπίτι και όχι να τα προμοτάρουν με τον μανδύα της διαφορετικότητας. Σαν Παναθηναϊκοί το έχουμε αποδείξει ότι είμαστε διπλά στον συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα και έτσι θα είμαστε. Οι δημιουργοί και οι όψιμοι ευαισθητοποιημένοι που προωθούν το εν λόγω βίντεο καλό είναι να μην παίζουν με τέτοια θέματα.

Μικρέ μας φίλε, αν οι φίλοι σου σε κοροϊδέψουν ξανά πες τους τα εξής:

  1. Η ομάδα σου και ομάδα μας, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας. Έχει συνολικά εκατοντάδες τίτλους σε πολλά αθλήματα. Πολύ πιο πίσω του ακολουθεί ο Πανελλήνιος και πολύ μετά έρχεται η ομάδα της τρούμπας.
  2. Η ομάδα σου έχει κάνει την Ελλάδα γνωστή παγκοσμίως με τις επιτυχίες της στα δύο μεγάλα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ και ποδόσφαιρο), συμμετέχοντας σε τελικούς και ημιτελικούς πολλάκις.
  3.  Η ομάδα σου μαζί με τους οπαδούς της έχουν ταξιδέψει εκεί που οι συμμαθητές σου δεν θα ταξιδέψουν ούτε στο όνειρο τους.
  4.  Η ομάδα σου είναι αυτή που έχει έξι αστέρια ραμμένα στη φανέλα της και είναι η καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ τα τελευταία τριάντα χρόνια.
  5.  Η ομάδα σου έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη, τη Θύρα 13, που από το 1966 υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με μοναδικό τρόπο σε όλα τα αθλήματα.
  6.  Η ομάδα σου και οι οπαδοί της έχουν αρχές και ιδανικά σε μία χώρα που καταρρέει.
  7.  Η ομάδα σου δεν είναι η ομάδα του δημοσίου και του κρατικού συστήματος.
  8.  Η ομάδα σου δεν έχει δώσει μολυσμένα νερά σε παίχτες άλλης ομάδας, δεν έχει δει ποτέ προέδρους της να φυλακίζονται για διάφορα κακουργήματα, στην ομάδα σου δεν χάρισαν γήπεδο ποτέ,
  9.  Η ομάδα σου, δεν είναι βουτηγμένη στη βρωμιά, σε παράγκες, σε χάρτινα και πέτσινα πρωταθλήματα, η ομάδα σου ποτέ δεν βοηθήθηκε από το πολιτικό σύστημα που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στο χάος και την καταστροφή.
  10.  Η ομάδα σου ποτέ δεν χρησιμοποίησε ”Ριζούπολη”, ποτέ δεν έχτισε τοίχους εν μία νυκτί στο γήπεδο της, για να περάσει η αντίπαλη ομάδα μέσα από τους οπαδούς της, ώστε έτσι να κερδίσει ψεύτικους τίτλους.
  11.  Η ομάδα σου ποτέ δεν είχε οπαδούς υπάλληλους που δουλεύουν στις επιχειρήσεις του προέδρου της, οι οπαδοί της ποτέ δεν δέχθηκαν εντολές από τη διοίκηση, όπως τα γνωστά πρόβατα που εφαρμόζουν όλες τις ”οδηγίες” που δέχονται και που πιστεύουν ότι τους πούνε και τους γράψουν οι εφημερίδες τους.
  12.  Η ομάδα σου έχει οπαδούς που δεν θεωρούν ότι είναι μαγκιά να βγάζεις μαχαίρι και να δολοφονείς, ούτε να πυροβολείς τους αντίπαλους οπαδούς. Αυτά είναι σημάδια αδυναμίας που προέρχονται από το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν αυτοί απέναντι στην δικιά σου ομάδα.
  13.  Και τέλος γιατί η ομάδα σου λέγεται Παναθηναϊκός Α.Ο. και είναι τεράστια μαγκιά να υποστηρίζεις αυτήν την ομάδα. Μην αφήνεις κανέναν να σε κοροϊδεύει (αν φυσικά συμβαίνει αυτό), εσύ να τους ”δουλεύεις” που δεν είναι οπαδοί της ομάδας σου.

Μικρέ, να θυμάσαι: Οι νίκες γεννούν φιλάθλους, οι ήττες οπαδούς…

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.