31/01/2013 – Ανακοίνωση Γκύζη Θ.13

gyzi

Η κακή αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και σχεδόν όλου του Συλλόγου δεν πρόκειται να μας απομακρύνει από αυτό που αγαπάμε. Αντίθετα σαν οικογένεια μας συσπειρώνει, μας κάνει πιο δυνατούς. Οι ευρωγλεντζέδες, οι πανηγυρτζήδες έχουν απομακρυνθεί από το Ο.Α.Κ.Α. και από όποιο γήπεδο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και μόνο ο ισχυρός πυρήνας των οργανωμένων έχει απομείνει να πολεμάει για το καλό του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., η Θύρα-13 και οι σύνδεσμοι είναι πάνω από θέσεις, διοικήσεις, παίκτες και παράγοντες που πάνε και έρχονται… Ότι κι αν γίνει στο μέλλον, αυτό που θα μένει πάντα σε βάθος χρόνου αναλλοίωτο, θα είναι ο κόσμος και η ιστορία του Συλλόγου. Για μας το τριφύλλι είναι τρόπος ζωής και θα είμαστε δίπλα του όσο μπορούμε πιο δυνατά, όπως κάνουμε άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια.

Στον οπαδικό χώρο κάτι καλό για όλους πήγε να γίνει, το οποίο έμεινε στα λόγια και στις υποσχέσεις… Για μας μερικά πράγματα που συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό είναι και αδιανόητα μα και συνάμα αυτονόητα… Σημεία των καιρών, πράξεις οι οποίες δεν αρμόζουν στην οπαδική μας συνείδηση, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε ένα φαύλο κύκλο ανανδρίας  Δεν θα αναλύσουμε τι και ποιος φταίει, ούτε πως οι χειροκροτητές έγιναν κριτές, ούτε αυτό είναι το ζητούμενο…Το ζητούμενο είναι να μπει ένα ΤΕΛΟΣ.

Ο σύνδεσμος του Γκύζη κάθετα διαχωρίζει τη θέση του και καταδικάζει αυτή την οπαδική κατάντια στην οποία δυστυχώς συμμετέχουν όλοι οι οπαδοί. Επίσης προτρέπουμε όλους τους συνδέσμους να πράξουν το αντίστοιχο. Κάθε πράξη η οποία δεν έχει σχέση με τον οπαδικό χώρο, χώρο στον οποίο δεν είμαστε χτεσινοί και γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες, θα πρέπει να αποδοκιμάζεται από όλους κι όχι μεμονωμένα και σύμφωνα με τα συμφέροντα του καθενός. ΟΥΤΕ είμαστε, ΟΥΤΕ θα γίνουμε όλοι ίδιοι…

Όποιος νομίζει ότι όλα αυτά είναι μια πράξη αδυναμίας ή φόβου είναι πολύ γελασμένος, ανιστόρητος και άσχετος με το αντικείμενο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην βγει η ζώνη από το παντελόνι μας γιατί έτσι μεγαλώσαμε, έτσι θα παραμείνουμε, όπως πιστεύουμε ότι θα πράξει και το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ. 1: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παλιά και νέα γενιά του Συνδέσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας. Μια βραδιά που μας έφερε πιο κοντά και κατά τη διάρκεια της οποίας θυμηθήκαμε όλα τα χαμένα αδέρφια μας από το Σύνδεσμο, που δυστυχώς είναι πολλά.

Υ.Γ.2: Πράσινους χαιρετισμούς στην αγαπημένη Πελοπόννησο, στο Κρητικό το Πέλαγος που μπαίνει ανάμεσα μας, στο δυνατό Βορρά, Ιόνιο και Αιγαίο και κεντρική Ελλάδα… Και ειδικά στην Κάρυστο….

Υ.Γ.3: Όλοι Ελληνικό, δίπλα στην ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Βασιλακόπουλε τα 40 ευρώ για το εισιτήριο είναι πολλά στη Ελλάδα της κρίσης και της εξαθλίωσης. Μην εκμεταλλεύεστε την καψούρα των οπαδών για την ομάδα τους.

Υ.Γ.4: Μιας και η πλειοψηφία του club είναι άνεργοι και αφού μας έκοψε τα ¨δώρα¨ και τις ¨βαλίτσες¨ ο Πατέρας ( προπαγάνδα των προβάτων), δεν κοιμόμαστε και πολύ τα βράδια… Ξυστά πέρασε το πιάτο από το κουτάλι…

ΓΚΥΖΗ – ΘΥΡΑ 13