Επίσκεψη ΠΑΝ.ΚΙ. στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου τα μέλη του Παναθηναϊκού Κινήματος επισκέφθηκαν το ίδρυμα Χατζηκώνστα στο Μαρούσι. Με τη βοήθεια σας, με τα πράγματα που εσείς φέρατε στα γραφεία μας, αλλά και με εμφανίσεις της ομάδας μας, πήγαμε στα 70 παιδιά του ιδρύματος και τους τα παραδώσαμε. Εκτός από τις μπλούζες, τους κάναμε δώρο ρούχα τα οποία τα έχουν ανάγκη, αλλά και παιχνίδια σαν δώρο για τις γιορτές που πέρασαν.

Επόμενη μας στάση θα είναι το Γηροκομείο Αθηνών για να παραδώσουμε στους ανθρώπους αυτούς ότι ακόμα έχουμε συγκεντρώσει (και εξακολουθούμε να συγκεντρώνουμε) μαζί με άλλα ακόμα είδη του Παναθηναϊκού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους οποίους μας βοηθήσατε αλλά και να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα είδη που θα μαζεύουμε θα πηγαίνουν απευθείας σε ανθρώπους οι οποίοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι σε μεσάζοντες. Εκτός, από αυτές τις ενέργειες, επόμενη μας προτεραιότητα είναι η επίσκεψη σε σχολεία με είδη της ομάδας μας, για τους μικρούς οπαδούς της ομάδας μας,ι η δραστηριοποίηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αλλά και στο Δήμο Αθηναίων.

Να είστε κοντά μας γιατί έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και σας χρειαζόμαστε…