Εγκληματική οργάνωση με σφραγίδα κρατική

Σαλιαρέλης, Κοσκωτάς, Κόκκαλης, Χριστοφοράκος, Γλου, Βαγγέλας, Λαυρεντιάδης, Καραχάλιος. Οκτώ άτομα με καταδίκες, κατηγορίες για σκάνδαλα και φυλακές. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το κοινό τους είναι τα δικαστήρια, οι φυλακές και τα σοβαρά ποινικά αδικήματα που έχουν κατηγορηθεί, από υπεξαίρεση χρημάτων, μίζες, μέχρι και στημένους αγώνες. Το κοινό τους σημείο όμως είναι ότι όλοι διετέλεσαν πρόεδροι, στελέχη και χορηγοί του οσφπ. Το να αναλύσουμε τι έχει κάνει ο καθένας δεν έχει νόημα, να τονίσουμε όμως ότι όλοι ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση με το όνομα ”γαύρος’‘ είναι υποχρέωση μας.

Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα της τρούμπας δεν είναι ένα αθλητικό σωματείο, είναι μια εγκληματική οργάνωση άριστα δομημένη με κρατική ασυλία και χρηματοδότηση.

Όποια πέτρα σκανδάλου και να σηκώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάποιο μέλος της οργάνωσης μπλεγμένο, είτε με ηγετικό ρόλο είτε ως διεκπεραιωτής καταστάσεων. Χτίστηκαν περιουσίες, βιάστηκε ένας ολόκληρος λαός, πληρώνει ένας ολόκληρος λαός τα καμώματα των προέδρων επενδυτών. Αποθέωση από όλα τα συστημικά μμε και την στιγμή που τα σκάνδαλα σκάνε, κρύβονται άπαντες και οι φωνές περί αδέσμευτης δημοσιογραφίας σιωπούν εκκωφαντικά και κάνουν λόγο περί ανεμών και υδάτων.

Η πορεία της χώρας προς την διάλυση έχει ονόματα και συνενόχους.

Από κοινωνικό έως οικονομικό επίπεδο η καταστροφή της χώρας έχει όνομα. Τράπεζες χρεοκοπημένες, με τα χρήματα του κοσμάκη να γίνονται μεταγραφές για να χαίρετε το πύρινο πρόβατο, απευθείας αναθέσεις δημοσίου να γίνονται επενδύσεις, εταιρείες με ρούχα να βαράνε διάλυση αφού πρώτα έριξαν κανόνια στην ελληνική αγορά, μίζες για να γίνονται οι δουλείες πιο εύκολα, κατηγορίες για στημένα παιχνίδια και πόσα ακόμα. Ξέπλυμα η βασική δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης, αποθέωση και αβάντα ο ρόλος του πρόβατου οπαδού. Ποιος ξεχνάει την επική και αδέσμευτη, γεμάτη αγανάκτηση κίνηση των προβάτων, ότι θα κλείσουν τον δρόμο στον πειραιά αν κατηγορηθεί ο θείος Σωκράτης… Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “ναι μεν άλλα” στον Κοσκωτά. Ναι μπορεί να έφαγε του κόσμου τα εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό άλλα έφερε Ντέταρι. Για τέτοιο επίπεδο συναλλαγής μιλάμε. Κοινό σημείο όλων η χρηματοδότηση η ομάδα του Δημοσίου…

Ποιός μπορεί να ξεχνάει τα επικολυρικά άρθρα από τις αντικειμενικές και αδέσμευτες εφημερίδες για την μεγάλη χορηγία της Siemens, για τον επενδυτή Λαυρέντη που φέρνει άλλον αέρα, για τον Βαγγέλα τον καλό οικογενειάρχη, για τον Καραχάλιο το παιδί της Μυκόνου, που με αυτόν ο ερασιτέχνης αποκτά αίγλη με την παρουσία του, για τον Γλου που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τον Αργύρη τον άρχοντα των διαμαντιών, για τον Κοσκωτά που την ώρα που ήταν στο σκαμνί του δικαστηρίου, οι φυλλάδες έκαναν μέγα θέμα την καρφίτσα του οσφπ στο πέτο…

Όλα αυτά βέβαια όταν το ταμείο γέμιζε με φανερές ή και με κρυφές χορηγίες, όταν έφτανε η ώρα της δικαιοσύνης δεν είδα και δεν άκουσα και εννοείτε κάτι θα βρούμε να πούμε ότι ο οσφπ δεν ευθύνεται και είναι πάλι αδικημένος.

Θα ρωτήσει κάποιος που διαβάζει το κείμενο, ως πολίτης μίας ευρωπαϊκής χώρας, μα καλά αυτά τα εγκληματικά στοιχειά δεν τιμωρήθηκαν; Δεν αφαιρέθηκαν τίτλοι από το εν λόγω σωματείο; Εννοείτε πως όχι, στην Ελλάδα ζούμε, στην Ουγκάντα η δικαιοσύνη θα ήταν πιο αποφασιστική… Το σωματείο που ευνοήθηκε από όλα τα σκάνδαλα διαλύοντας τον ελληνικό αθλητισμό παίζοντας με άνισους και εγκληματικούς ορούς είναι στο απυρόβλητο και αποτελεί παράδειγμα για όλα τα ΜΜΕ.

Λένε πολλοί πως η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ξεκαθαρίσματος και με πορεία προς το μέλλον. Όσο επικρατεί η γάγγραινα της εγκληματικής οργάνωσης, τόσο η χώρα θα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, ακόμα και ο πρωθυπουργός, που λανσάρεται ως θιασώτης της ηθικής, τον πρώτο που έτρεξε να χαιρετήσει ήταν ο κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής ομάδας για στημένους αγώνες Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να θυμηθούμε και τους μη φανερούς διαπλεκόμενους που στήριζαν φανερά την εν λόγω οργάνωση: Τσουκάτος, Πάγκαλος, Λοβέρδος, Τραγάκης, Μαντούβαλος. Πιόνια όλοι τους, του εκάστοτε κουμανταδόρου, στρίμωγμα στα επίσημα για μία φωτογραφία και μία χαιρετούρα και συ ταλαίπωρε λαέ να πληρώνεις τα σπασμένα και να σου κουνάνε επιδεικτικά το χέρι ότι φταις.

Πραγματικά και χωρίς δόση υπερβολής χρειαζόμαστε γύρω στα δέκα βιβλία για να αποτυπώσουμε πλήρως στο χαρτί τα έργα και της ήμερες του καθενός. Τα εγκλήματα του καθενός. Ξέρουμε ότι για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει ομερτά, θα την πληρώσουν όσοι το σύστημα τους ξεζούμισε και τους χρησιμοποίησε ανάλογα. Τα κεφάλια είτε θα εξαφανιστούν, είτε αθόρυβα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με σβησμένα από την μνήμη τα εγκλήματα και οι γνωστοί χρηματοδοτούμενοι δημοσιογράφοι θα παλεύουν για να φτιάξουν την υστεροφημία τους.

Εγκληματική οργάνωση με το όνομα οσφπ, κοινωνική μάστιγα που στο διάβα της αλλοιώνει αξίες, αρχές και ηθική, καταπατώντας τα πάντα στο πέρασμα της. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται το εν λόγω σωματείο.

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.