15/03/2022 – Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

Στο νοτιότερο άκρο των Βαλκανίων βρίσκεται μια χώρα με όνομα Ελλάδα.
Μία χώρα που επιτρέπεται να είσαι παιδεραστής, βιαστής, ανώμαλος, να παίρνεις μίζες ακόμα και από τα μυρμήγκια, να μην διστάζεις να κάνεις απόπειρες δολοφονίας σε δημοσιογράφους που λένε αλήθειες και να ταΐζεις καθημερινά μπάτσους και κανάλια για να στρουθοκαμηλίζετε όλοι μαζί…
Αυτό που δεν επιτρέπεται όμως στις μέρες μας είναι να είσαι οπαδός και ειδικά του Παναθηναϊκού! Δεν επιτρέπεται γιατί δεν έγινες ποτέ πιόνι του συστήματος και πότε υπάλληλος καμίας διοίκησης.
Η αγάπη μας για το τριφύλλι δεν μετριέται με ευρώ και θα το υπηρετούμε με κάθε κόστος, όπως και αυτό που θέλει τώρα αδέρφια μας, άδικα και με αστείες κατηγορίες στη φυλακή!
Η χρονική περίοδος μόνο τυχαία δεν είναι. Η φυλάκιση των αδερφών μας ήρθε μετά από την επίσκεψη μας στο προπονητικό κέντρο και στα γραφεία, γιατί δεν αντέχουμε άλλο κοροϊδία του Αλαφούζου, ήρθε μετά από αλλαγή υπαλλήλων σας, που δεν σας κάνουν όλα τα χατίρια εις βάρος μας και βάζοντας πιόνια καθ’ υπόδειξη των γνωστών πια τσίρων σας, ήρθε επειδή υπάρχουν 6 αγωνιστικές ακόμα στη Λεωφόρο και καμία ξεφτίλα όπως πέρυσι δε θα είναι αποδεκτή, ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές για το γηπεδικό όπου για την ΠΑΕ έχει σημάνει Amber Alert…
ΑΛΑΦΟΥΖΟ και κύριοι τις ΠΑΕ δεν μας εκφοβίζεται με τέτοιες παλιές τακτικές, αντίθετα, μας κάνετε να θέλουμε να σας πολεμήσουμε ακόμα πιο πολύ και με όλα μας τα όπλα.
Εσείς από τη άλλη οι επαγγελματίες ρουφιάνοι σας υποσχόμαστε από εδώ και πέρα μια σχέση αγάπης!
Η αλήθεια θα λάμψει. Θα είμαστε ενάντια σε ΟΤΙ και αν θέλετε χωρίς κανένα φιλτράρισμα!
Αδέρφια κρατάτε γερά, κανεις μόνος του!
Θύρα 13