23/09/2021 – Ανακοίνωση West Block Θ.13

west-block-202115 χρόνια οχυρωμένη αντίληψη

15 χρόνια μετά μια παρέα παιδιών που πλέον έχουν γίνει άντρες με αρχίδια, ένωσαν τις σκέψεις τους, χάραξαν νέο δρόμο στα οπαδικά Ελληνικά δρώμενα και κινήθηκαν πάνω σε αυτόν, με σεβασμό, ρομαντισμό και γνήσιο οπαδισμό.!

Σεβασμό πάνω από όλα στην ιστορία της πιο ένδοξης Θύρας της Ελλάδος, αλλά και στους εαυτούς μας. Κόντρα σε χαλεπούς καιρούς, αντιμετωπίσαμε τα πάντα με ανιδιοτελή κριτική σκέψη, απέναντι από μια στερεοτυπική αντίληψη, όπου αυτοί που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, κατηγορούσαν τους άλλους, γιατί δεν τα έκαναν όλα. Η αγάπη μας για το τριφύλλι δεν μας άφησε ποτέ να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να παρεκκλίνουμε από αυτόν. Βλέποντας το οπαδικό κίνημα καθημερινά να φθίνει, με πρωτεργάτες τους γνήσιους απόγονους της τρούμπας, που πουλάνε και την ψυχή τους για λίγα ευρώ, εμείς είμαστε εδώ για να τους φωνάζουμε ακόμα, συνθήματα με τα οποία μεγαλώσαμε…. Γύφτοι γύφτοι υπάλληλοι και γύφτοι!!!

Ρομαντικοί γιατί δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ, αντισυστημικοί γιατί έτσι πρέπει και ανεπηρέαστοι από ηλίθιες μάζες που τις παρασύρει η μόδα της εποχής. Μείναμε γνήσιοι και ακέραιοι, όπως μας έμαθαν οι γειτονιές μας και δίνουμε υπόσχεση σε όλους ότι έτσι θα παραμείνουμε. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα εδώ κι ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έτσι όπως μας θέλετε εσείς πότε μας δεν θα γίνουμε εμείς!!!

Ως αναφορά τους μπάσταρδους, δεν θα αφιερώσουμε πολλές γραμμές, όχι μόνο γιατί δεν αξίζει να μολύνουμε την ανακοίνωσή μας μ’ αυτούς, αλλά και γιατί οι νίκες δεν χωράνε σε ένα κείμενο ούτε υπάρχουν λέξεις να τις περιγράψουν. Το ξέρει καλά το φυλλοκάρδι σας ξεπλένηδες και αναρωτιόμαστε στα δυτικά σε ποιο κρυφό σχολειό είστε ανοιχτά?!?!

Σας βιάζουμε τα όνειρα σε καθημερινή βάση…

Μέσα από τις πολλές δυσκολίες των εποχών, κρίσεις, πολέμους με διοικήσεις, εγκλεισμούς και απαγορεύσεις, κόντρα σε κάθε πούστη και εναντίον όλων, τον Μάϊο του 2017 το κάστρο μας στην Παύλου Μελλά 3 έγινε ιδιόκτητο και ευχαριστούμε από ψυχής όλα τα αδέρφια μας που μας στήριξαν σε αυτό, αφήνοντας  μια άξια παρακαταθήκη σε όσους ήρθαν και σε όσους θα έρθουν: Το μόνο χρώμα στα Δυτικά το Πράσινο και ένα μόνιμο εφιάλτη στους βολεμένους και στους δήθεν.

15 χρόνια πιστοί στρατιώτες του πράσινου εμβλήματος, αμετανόητοι, ανεξάρτητοι και πάντα μπροστά.

Προσκαλλούμε όλα τα αδέρφια μας την Κυριακή 3/10 στον αγώνα με τους μούλους για να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια κυριαρχίας στα Πράσινα Δυτικά.
 
Υ. Γ. Μιχάλη είσαι πάντα μαζί μας.! 29/3/07