26/07/2021 – Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

Η θύρα 13 ενημερώνει τα μέλη της ότι θα ξεκινήσει άμεσα τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 .
Επίσης γνωστοποιούμε ότι παρ’ όλες τις πιέσεις που ασκήσαμε στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η υποχρεωτική συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη για τον κάθε κάτοχο διαρκείας δεν έγινε αποδεκτή, προκαλώντας απορίες για την απόφαση αυτή ….
Όλα τα χρόνια της αυτοκρατορίας που έχτισε ο Παύλος και ο Θανασης το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση-κόσμος ήταν το κλειδί των επιτυχιών που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης αυτό τώρα έχει μεταμορφωθεί σε θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές μαριονέτες…
Ανεκδιήγητες αποφάσεις όπως η παύση της παγιωμένης στο πρόσφατο παρελθόν υποχρεωτικής εγγραφής μέλους με κάθε διαρκείας, η κάρτα φιλάθλου σε κάθε μεμονωμένο εισιτήριο αλλά και αδυναμία διατήρησης στο ρόστερ αθλητή μεγάλου βεληνεκούς και αξίας ο οποίος επιθυμούσε την παραμονή ακόμα και με μισό συμβόλαιο από ότι του προσέφεραν αλλού.
Αποφασίσαμε, στα διαρκείας που διαθέτουμε στα μέλη μας να είναι υποχρεωτική η εγγραφή Μέλους στον Α.Ο. ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας οικονομικά τη δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιεί η διοίκηση του Α.Ο. Για τη μόνιμη επιστροφή των ομάδων μας στους τίτλους .
Η θέση μας θα είναι στο πέταλο να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τις επικίνδυνες επιλογές σας.
Θυρα 13 – 1966