26/09/2013 – Ανακοίνωση Ζωγράφου Θ.13

Το club Ζωγράφου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι η έδρα της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού μας, είναι πλέον το δημοτικό κολυμβητήριο των Ιλισίων!

zografou_poloΤους τελευταίους μήνες, αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα στέγασης της ομάδας και παρακολουθώντας τις αγωνιώδεις προσπάθειες της καινούργιας διοίκησης του Ερασιτέχνη να βρει λύση στο πρόβλημα, νοιώσαμε την υποχρέωση, όπως οφείλουμε σαν οργανωμένοι φίλαθλοι, να κινητοποιηθούμε προκειμένου να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη στην προσπάθεια του αυτή.

Γνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει γενικότερα στην Αττική με τις περισσότερες πισίνες κλειστές, λόγω του ότι οι δήμοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος λειτουργίας τους και έχοντας υπ’ όψιν μας το ασφυκτικό πρόγραμμα της δικής μας δημοτικής πισίνας (φιλοξενεί ήδη 2 σωματεία), καταθέσαμε αίτημα ως Ζωγραφιώτες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, μετά από συναντήσεις που είχαμε μαζί του, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα, ανταποκρίθηκε άμεσα και σε συνεργασία με την δημοτική του ομάδα μπόρεσαν και βρήκαν λύση στο πρόβλημα μας!

Το αποτέλεσμα είναι, το τμήμα πόλο της ομάδας μας, να έχει πλέον σήμερα έδρα στου Ζωγράφου!

Εμείς, σαν club Ζωγράφου, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την διοίκηση του δήμου μας για την ανταπόκριση στο αίτημα μας και ειδικότερα τον δήμαρχο κο Καλλίρη ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατό για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα.

Το club Ζωγράφου, όπως κάνει παντού μέχρι σήμερα, θα δίνει το βροντερό του παρών στους αγώνες της ομάδας μας και προσκαλεί τους χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού που κατοικούν στην πράσινη γειτονιά μας, να σταθούν στο πλευρό της!

Zografou Fan Club