01/08/2013 – Ανακοίνωση Σ.Φ. Σερίφου

Ο Σ.Φ. ΣΕΡΙΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Με χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, ότι μετά από μήνες προσπαθειών, πολλές ώρες προσωπικής εργασίας αλλά και πολύ μεράκι, η Σέριφος, ένα τόσο μικρό νησί, αλλά με τεράστια Παναθηναϊκή ψυχή, έχει το δικό της «πράσινο» σπίτι, που περιμένει να φιλοξενήσει τους απανταχού Παναθηναϊκούς.

Τα εγκαίνια του συνδέσμου μας, ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, σε συνδυασμό με μία μικρή γιορτή, αλλά η πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στο νησί μας, μας οδήγησε στην αναβολή τους, ως ένδειξη θλίψης για τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν, αλλά και φυσικά επειδή τα περισσότερα μέλη μας βρίσκονταν σε κάποιο πύρινο μέτωπο παλεύοντας με τις φλόγες.

Τελικά την Κυριακή 28/07/2013 σε στενό «οικογενειακό» περιβάλλον και σε βαρύ κλίμα χωρίς βεβαίως καμία γιορτή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, στα οποία μας τίμησε με την παρουσία της, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, καλαθοσφαιρίστρια, Αριστέα Μαγκλάρα.

serifos_magklara

Εμείς με τη σειρά μας βραβεύσαμε την σπουδαία παίκτρια μας, για την πολύτιμη προσφορά της στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο.

Το ωράριο λειτουργίας του συνδέσμου μας, θα είναι από τις 19:00 έως τις 21:00, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, καθώς και όποτε δίνει αγώνα η ομάδα μας.

Σ.Φ. ΣΕΡΙΦΟΥ

Χώρα, Σέριφος