21/12/2012 – Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΚΙ.

Ενόψει των γιορτών και των άγιων ημερών που ακολουθούν, το Παναθηναϊκό Κίνημα ξεκινάει το κοινωνικό του έργο. Ανακοινώνουμε πως τις προσεχείς ημέρες τα στελέχη μας θα επισκεφτούν ιδρύματα που φιλοξενούν μικρά παιδιά και ηλικιωμένους για να τους χαρίσουν ρούχα, παιχνίδια και άλλα δώρα για τις γιορτές. Για αυτό το λόγο ζητάμε τη βοήθεια όλων σας. Περιμένουμε από εσάς να μας φέρετε όσα μεταχειρισμένα ρούχα, παιχνίδια και άλλα παρόμοια είδη (μόνο όσα είναι σε καλή κατάσταση) που έχετε στα σπίτια σας και δεν τα χρειάζεστε. Κάτι που για εσάς μπορεί να είναι άχρηστο για κάποιους είναι πολύτιμο και μπορεί να τους δώσει μεγάλη χαρά, ειδικά αυτές τις ημέρες που η οικογένεια λείπει πιο πολύ σε αυτούς τους ανθρώπους.

Η συγκέντρωση και διαλογή των ειδών αυτών θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Παν.κι. από τις 12.00 μ.μ. μέχρι τις 21.00 μ.μ. το βράδυ, τα οποία βρίσκονται Αρματολών και Κλεφτών 51, στους Αμπελόκηπους.

Ελάτε από τα γραφεία μας για να σας γνωρίσουμε αλλά και να συμμετέχετε στις ενέργειες μας. Αν δεν μπορείτε εκείνη την ημέρα να μας τα φέρετε, τότε αφήστε τα μέχρι την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στον Κεντρικό Σύνδεσμο της Θύρας 13, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, λέγοντας ότι είναι για το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες μας δεν θα τελειώσουν μετά τις γιορτές, αλλά θα συνεχιστούν και εντονότερα μάλιστα. Περιμένουμε τη βοήθεια σας.

Με Παναθηναϊκή ψυχή…

σας ευχόμαστε καλές γιορτές…