Περιοδικό: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 4ο τεύχος

Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών, το αυτονόητο γίνεται πλέον πραγματικότητα. Αφού πλέον έχουμε κατοχυρωθεί και νομικά, μπορούμε πλέον και με το νόμο, να κυκλοφορήσουμε το επίσημο περιοδικό της Θύρας 13 σε όλα τα σημεία διάθεσης στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Το τεύχος αυτό θα διατίθεται όπως και πριν, στην τιμή των τριών ευρώ και θα υπάρχει κανονικά σε όλα τα περίπτερα, κιόσκια και στα πρακτορεία τύπου.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού, όπως πάντα έχει κάνει τρομερή δουλειά για να διαβάσετε ότι περιλαμβάνουν οι σελίδες του. Θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 20/12 στους συνδέσμους και από την Δευτέρα 24/12 στα υπόλοιπα σημεία διάθεσης. Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διανομή και τη διάθεση του, επικοινωνήστε μέσω email στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 13 ή μέσω τηλεφώνου στον Κεντρικό Σύνδεσμο.

Παρομοίως, για αλληλογραφία που θέλετε να στείλετε για το επόμενο τεύχος, χρησιμοποιήστε το email μας. Περιμένουμε τη βοήθεια σας για να δυναμώσουμε και να μεγαλώσουμε τη δύναμη του περιοδικού και του κόσμου μας.

Η συντακτική ομάδα

Περιοδικό – ΘΥΡΑ 13