15/12/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Οικονομική Ενίσχυση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι σαν Θύρα 13, από τις οικονομικές ενισχύσεις από τα εισιτήρια με την ομάδα του λιμανιού, μαζέψαμε το ποσό των 6000 ευρώ, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας. Τα λεφτά αυτά προέρχονται από το υστέρημα και από τις οικονομίες καθενός από εμάς και από εσάς που πήρατε εισιτήριο από τους συνδέσμους μας.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χρηματοδοτήσουμε τον Ερασιτέχνη, καθώς τα έσοδα της ”Μάνας του Λόχου”, είναι πλέον ελάχιστα και ίσως να χρειαστεί να το ξανακάνουμε στο μέλλον. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε σαν σύλλογος και να ”βγάλουμε” αυτήν τη δύσκολη περίοδο, είναι να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο τμήμα βόλλευ γυναικών που τα έχει άμεση ανάγκη, στο στίβο και σε ένα ακόμη τμήμα, όπου πιθανότατα θα το αναλάβουμε εξ’ολοκλήρου. Για το τελευταίο, θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Θύρας 13 για την οικονομική του στήριξη και κλείνοντας ελπίζουμε ότι οι ενέργειες μας για τη συνεχή ενίσχυση του ερασιτέχνη θα βρουν μιμητές και στον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας μας.