06/12/2012 – Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΚΙ.

Να ‘μαστε και πάλι εδώ.

Όλη αυτή η περίοδος, από τις εκλογές, μέχρι και σήμερα ήταν περίοδος προετοιμασίας και οργάνωσης. Κάναμε πολλά και δεν περιμέναμε απλά να περάσει ο καιρός για να εμφανιστούμε ξανά. Έχουμε πολλούς στόχους και σιγά σιγά θα τους επιτυγχάνουμε όλους. Ελπίζουμε στη βοήθεια σας. Από όπου και να είστε, όπως μπορείτε και όσο μπορείτε και προλαβαίνετε. Από Αθήνα ή από την επαρχία, από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό, είμαστε όλοι ένα. Στείλτε μας τις ιδέες και τις προτάσεις σας ή περάστε από τα γραφεία μας για να μας επισκεφτείτε και να μας καταθέσετε τις προτάσεις μας.

Πιο δυνατοί και πιο οργανωμένοι από πριν, έτοιμοι για πολλά περισσότερα απ’ότι έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Το μήνυμα των εκλογών, ήταν πολύ δυνατό για όλους, εχθρούς και φίλους. Κάποιοι το πήραν σαν μία πλάκα, σαν ένα αστείο που εμφανίστηκε μόνο για τις εκλογές. Δεν είναι, όμως, έτσι. Ήρθαμε και δεν πρόκειται να φύγουμε. Θα είμαστε συνέχεια εδώ να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Α.Ο., αλλά και του κόσμου που υποφέρει από τα εξοντωτικά μέτρα της κάθε κυβέρνησης. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα μπορούμε. Πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθάμε την ομάδα μας αλλά και τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Ήρθαμε και θα γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε πολλά και ότι θα ενώσουμε πολλές Παναθηναϊκές δυνάμεις.

Τα γραφεία του Κινήματος βρίσκονται στην Αρματολών & Κλεφτών 51 και τηλέφωνα μας είναι το 6978271878 και το 210 6400333.

Να είστε εδώ μαζί μας…

Παναθηναϊκό Κίνημα

Μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα

του Παναθηναϊκού Κινήματος στο link: http://pan-ki.gr/