Δεν είναι μόνο η Παναθηναϊκή Συμμαχία και ο Παναθηναϊκός που ενοχλεί το σύστημα και αυτούς που το συντηρούν…

Ο κόσμος και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ο επόμενος στόχος, τώρα έχουν όλα τα μέσα και τις άκρες να τιμωρούν όπoτε θέλουν, από τη στιγμή που οι… άλλοι έχουν δικό τους άνθρωπο στην προεδρία της Λίγκας.

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Κλίκας, κάλεσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία, με αφορμή την συμπεριφορά μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπως και μετά τη Λιβαδειά, αυτό είναι και το περίεργο, η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν άριστη και δεν έκανε σχεδόν τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν είχαν κάνει τα ίδια μέσα στο χαρισμένο γήπεδο οι οπαδοί της τρούμπας, δεν θα ασχολιόταν κανείς. Στο παρελθόν έχουν μπει στα γήπεδα και έχουν διακόψει αγώνες, έχουν βγάλει μάτια παιδιών, έχουν κάψει γυναικόπαιδα, έχουν βαρέσει και τραμπουκίσει παίκτες και διαιτητές. Πάντα, βέβαια, εκεί που τους παίρνει. Και το αποτέλεσμα ποιό ήταν: ελάχιστα πρόστιμα και σχεδόν καμία τιμωρία. Άλλωστε, ο πράκτορας το είχε πει: “αυτούς έχουμε, με αυτούς θα προχωρήσουμε”. Άλλωστε, γι’αυτό τα έκανε όλα, ήθελε πάντα το μισθοφορικό του στρατό και τα πρόβατα από κάτω να αντιδρούν σε περίπτωση που θα πάει στα δικαστήρια. Και τώρα, η καινούργια εκδοχή του πράκτορα. Ο βαγγέλας…

Υπάρχει μια εξήγηση, απ΄οτι φαίνεται το σύνθημα που ακούστηκε μετά το γκολ του Βελάσκες και θα ακούγεται για πολλά χρόνια ακόμα, ενόχλησε αυτόν που μίλαγε για ήθος πριν ένα χρόνο, τον ενοχλούσε και τον ενοχλεί και όπως και πέρσι μπορεί να κάνει οτι θέλει για να περνάει τα μηνύματα του στην Σούπερ Κλίκα, εξ ου και η κλήση για απολογία προς την πράσινη ΠΑΕ.

Στην απολογία που θα έχουμε, δεν θα τιμωρηθήκαμε με τιμωρία της έδρας μας, αλλά με επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο, εδώ είναι το σχέδιο τους, δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα είναι υπότροπος και σε κάποια από τις επόμενες κλήσεις από την πειθαρχική επιτροπή υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί η έδρα μας με μία ή δύο αγωνιστικές.

Τα συνθήματα,όμως, δεν θα σταματήσουν ποτέ από εμάς, όσο οι άλλοι κάνουν το παιχνίδι τους στο σκοτάδι. Αλλά μαζί με εμάς πρέπει να αντιδράσουν και άλλοι. Στην ΠΑΕ μας, υπάρχουν μερικοί από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους και οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Αν θέλουν να πιέσουν και να καταφέρουν πραγματικές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου, μπορούν. Όσο και αυτοδιοίκητο να είναι το ποδόσφαιρο, όταν βιάζεται καθημερινά η ανθρώπινη λογική η πολιτεία πρέπει να επέμβει. Και οι μέτοχοι της ΠΑΕ, αν θέλουν μπορούν να επέμβουν και να αλλάξουν την κατάσταση, όταν πραγματικά θέλουν. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο κόσμος στην πλειοψηφία του ήθελε και θέλει να φύγει ο Γ.Β., γιατί δεν ήθελε, δεν τον ένοιαζε να προστατέψει την ομάδα. Όχι να κερδίσει την εύνοια της διαιτησίας, αλλά να μας σφυρίξουν στα ίσια. Όταν και αν οι παρόντες μέτοχοι το αποφασίσουν, τότε κάτι θα αλλάξει σίγουρα. Μέχρι τότε, θα είμαστε πάντα στο περιθώριο των αποφάσεων και πάντα κάποιος θα μας αδικεί…

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.