31/08/2012 – Ανακοίνωση West Block Θ.13

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης γύρω από το εγχείρημα της εξυγίανσης του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ-πονκ) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, ενημερώνουμε όλους όσους ενδιαφέρει αυτή η προσπάθεια, είτε έχουν συμβάλει είτε όχι ακόμα, ότι στις 27/08 κατατέθηκαν τα χρήματα για την επικύρωση των μεταγραφών, την δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε άνδρες και γυναίκες αλλά και για την τακτοποίηση παλαιότερων οφειλών προς την ομοσπονδία.

Εντός των ημερών αρχίζουν εργασίες για τον εξυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του τμήματος στη Λεωφόρο. Από 03/09 θα αρχίσει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής, των τμημάτων αρχαρίων κάθε ηλικίας, ενώ για πρώτη φορά όποιος θελήσει να παίξει πινκ-πονκ και να περάσει ένα απόγευμα στη Λεωφόρο μας θα μπορεί να το κάνει με ένα μικρό αντίτιμο το οποίο θα είναι και μεγάλη βοήθεια για το τμήμα.

Επίσης να θυμήσουμε ότι υπάρχει ακόμα η δυνατότητα διαφήμισης μέσω του τμήματος αλλά και η δυνατότητα δωρεάς η οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη προσπάθεια.

Υ.Γ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

West Block – GATE 13