25/07/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Αηδιάζουμε μαζί σου!!!

Διαβάσαμε, όλοι χθες, το προκλητικό παραλήρημα από στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικό σύμβουλο του δηλωμένου γαύρου πρωθυπουργού, το οποίο μας προκάλεσε οργή, θυμό και αηδία για το ήδη βρώμικο πολιτικό και αθλητικό κατεστημένο που λυμαίνεται την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Ο εν λόγω απίθανος πολιτικός, με το όνομα γιώργος μουρούτης, ζηλεύοντας προφανώς την στάση του αντώνη σαμαρά στο προ διετίας ντέρμπι της ντροπής και βιασμού κάθε λογικής, όπου με την παρουσία και την σιωπή του νομιμοποίησε της καφρίλες του επίσημου υποστηρικτή του κόμματος (του εύθυμου βαγγέλα), σε μια άνευ προηγούμενου προκλητική δήλωση, ενημέρωσε τον κόσμο ότι του προκαλεί αηδία ο ύμνος του Παναθηναϊκού, στο διαφημιστικό σποτ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο συγκεκριμένος κάφρος, που υποτίθεται μαζί με το κόμμα του ανέλαβαν το δύσκολο έργο να βγάλουν την χώρα από τον βόθρο όπου οι όμοιοι του την έριξαν, μας προετοιμάζει για το τι έχουν σκοπό να κάνουν και φέτος, ο βαγγέλας μαζί με τους πολιτικούς του αβανταδόρους.

Να μπούμε σε διάλογο ή να δώσουμε παραπάνω σημασία σε ένα ανύπαρκτο άτομο δεν πρόκειται. Προσπαθεί να γίνει αρεστός σε συγκεκριμένους κύκλους και να κερδίσει το πεντάλεπτο δημοσιότητας που προσπαθεί να κερδίσει το κάθε γελοίο υποκείμενο σε αυτή την χώρα. Γεγονός είναι ότι το κέρδισε. Ένας γελοίος έκανε μια γελοία δήλωση. Δεν είναι δυνατόν να πιάνει στο στόμα του αυτό το ανθρωπάκι της πολιτικής, τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση που θα του δώσουμε είναι η εξής απλή. Αηδία έχει πιάσει ολόκληρη την χώρα, εδώ και χρόνια, που τύποι σαν κι αυτόν βιάζουν την λογική και τις τσέπες των ελλήνων. Αηδία έχει πιάσει κάθε φίλαθλο, σε όλη την χώρα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει στηθεί μαφία στον ελληνικό αθλητισμό με προφανή σκοπό την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Ο κατάλογος μεγάλος, από τον λοβέρδο, που την στιγμή που τα νοσοκομεία έμεναν χωρίς φάρμακα, αυτός μπλόγκαρε αναλύοντας τον βαλβέρδε, από τον νυν πρωθυπουργό που στο άληστου μνήμης σόου του βαγγέλα αυτός γέλαγε σαν χαζοχαρούμενο παιδάκι και στριμώχνονταν για μια χαιρετούρα με τον χρηματοδότη του… και πόσοι ακόμα, σελίδες ολόκληρες θέλουμε για να αναφερθούμε σε πάγκαλους, τραγάκηδες, μαντούβαλους κ.λπ. Έχετε ξεπεράσει τα όρια εδώ και καιρό και τέτοιες δηλώσεις δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί ,ας μαζέψει κάποιος αυτό το γελοίο υποκείμενο. Αντί να ασχοληθείτε πως να μαζέψετε το χάλι που έχετε δημιουργήσει τόσα χρόνια αφήνετε τον κάθε απίθανο τύπο να αισχρολογεί κατά του μεγαλύτερου Ελληνικού αθλητικού συλλόγου. Μαζέψτε τον!!!

Οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, αλλά τον θυμούνται μόνο σε χαρές, η για να κράξουν λέγοντας την παπάτζα τους, παρακαλούνται να μην σχολιάσουν και να μην πάρουν θέση γιατί θα στεναχωρήσουν τον βαγγέλα και μπορεί να χαλάσει το προφίλ τους. Επίσης οι Παναθηναϊκοί που στήριξαν το κόμμα του γελοίου, είτε μέσα από ΜΜΕ, είτε μέσω άλλου τρόπου, πρέπει να αισθάνονται περήφανοι ως κορόιδα. Τέλος, λυπούμαστε, που μόνο εμείς σαν Θύρα 13, έχουμε βγάλει ανακοίνωση γι΄ αυτό το ζήτημα μέχρι στιγμής. Κανονικά θα έπρεπε όλος ο σύλλογος να έβγαζε μία κοινή ανακοίνωση κατά αυτού του ανθρώπου

Υ.Γ. Τζόνι Βεκρή να είσαι καλά εκεί που θα πας. Ήσουν από τους ελάχιστους μέσα στην ΠΑΕ που συμπαθούσαμε τόσο πολύ…

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13