21/04/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

Μετά και την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο ”ένοχος” για την σημερινή κατάσταση, είναι πλέον κατανοητό ότι είναι ένας και μοναδικός. Όλοι πλέον σύσσωμοι οι μέτοχοι, μεγάλοι και μικροί, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και όλος ο κόσμος της ομάδας μας, ζητάνε από τον ”παρκαδόρο” μεγαλομέτοχο, που κρύβεται εδώ και πολύ καιρό πίσω από τις δήθεν Παναθηναϊκές εφημερίδες και από τους κύκλους του να εμφανιστεί και να λογοδοτήσει για το θέμα του γηπέδου, ώστε να προχωρήσει η ομάδα μας εποχή και να απελευθερωθεί από το παλιό καθεστώς. Κανείς πλέον δεν θέλει να φαντάζεται και να σκέφτεται την επιστροφή του ραλίστα που κάποια παπαγαλάκια του προσπαθούν να περάσουν σαν πιθανό ενδεχόμενο. Κανείς δεν θέλει πλέον τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον τσάκα και τα ΜΟU για να κερδίσει χρόνο στο επικοινωνιακό του παιχνίδι. Κανείς, δεν θέλει αυτόν που πολέμησε την πολυμετοχικότητα όσο κανένας άλλος. Άλλωστε, το 2008, ο κόσμος του ζήτησε να πουλήσει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, και όχι το μισό, άρα ποτέ δεν έγινε αυτό που ο κόσμος ζήτησε. Αν είχε φύγει τότε, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Κανείς, λοιπόν, δεν θέλει αυτόν που άφησε την ομάδα τόσα χρόνια απροστάτευτη απέναντι στις ορέξεις του πράκτορα και της παράγκας του και που δεν κατάφερε τίποτα με το γήπεδο τόσα χρόνια παρά να τρέχει και να απειλείται τώρα με αγωγές.

Το μόνο που ζητάει όλος ο Παναθηναϊκός, από αυτόν τον άνθρωπο είναι να αναλάβει τις ευθύνες του για το θέμα του γηπέδου και να σηκωθεί να φύγει. Όταν γίνει αυτό η ομάδα, να είστε σίγουροι όλοι ότι θα τον βρει το δρόμο της. Όσο και να προσπαθεί με την προπαγάνδα να αποδείξει το αντίθετο, αυτός είναι ο υπεύθυνος, αν όχι σε απόλυτο ποσοστό, σε τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των μετοχών του. Άλλωστε, και με την κοινή λογική να το πάρουμε, όταν μία εταιρία χρεοκοπεί ή φτάνει κοντά στη χρεοκοπία, κύριος υπεύθυνος είναι αυτός που είναι μεγαλομέτοχος και όχι αυτοί που έχουν το δέκα ή το πέντε τα εκατό. Πόσο μάλλον, όταν ο μεγαλομέτοχος υποσκάπτει με κάθε τρόπο τη λειτουργία και την επιβίωση της εταιρίας του.

Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για κάτι άλλο, οι περισσότεροι πλέον καταλαβαίνουν το μέγεθος των ευθυνών σου. Είσαι ανίκανος να διαχειριστείς μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν το έχεις καταλάβει; Όταν μόνοι που σε υπερασπίζονται είναι ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Σάββας Θεοδωρίδης τότε ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο στα μάτια του κόσμου, κάτι δεν πάει καλά. Σε υπερασπίζονται γιατί όσο ήσουνα εσύ έκαναν ότι ήθελαν και αν όχι οι ίδιοι, τότε ο πράκτορας. Το πρόβλημα το έχει ο κόσμος μαζί σου και όχι τόσο με την υπόλοιπη οικογένεια σου. Αν ζούσε κάποιο μέλος της που ζούσε μέχρι το 1996, σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση. Εσύ, όμως, είσαι κάτι διαφορετικό. Είσαι ανίκανος, ζεις σε μία ”γυάλα” μαζί με όποιους θες εσύ και ακούς μόνο αυτούς. Η αλήθεια είναι αυτή που σου λένε οι ”τουλούμπες” και οι φίλοι του γιατί φυσικά τους πληρώνεις. Παλιά, τα παίρναμε από τον Γιαννακόπουλο, μετά από τον Πατέρα, μετά από τον Βγενόπουλο, αύριο από τον Αλαφούζο. Ο κόσμος δεν έχει ποτέ δίκιο, μόνο τα πέντε άτομα γύρω σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι όλος ο κόσμος δε σε θέλει και ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα για την ομάδα.

Το ξέρουμε ότι στις 8 Μαΐου δεν πρόκειται να εμφανιστείς στη γενική συνέλευση γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις τίποτα στα ερωτήματα που θα σου απευθύνουν, άλλωστε τόσο καιρό κρύβεσαι. Και μη λες ψέματα ότι δεν ασχολείσαι με την ομάδα, όλη την ημέρα με τον Παναθηναϊκό, ασχολείσαι αλλά όχι με τον τρόπο που θα έπρεπε. Αν είσαι άντρας, εμφανίσου και διέψευσε μας. Έλα, απάντα σε όλες τις ερωτήσεις παρουσία δημοσιογράφων να δούμε ποιός λέει αλήθεια, ποιός ψέματα και ποιός χρειάζεται υποβολέα για να μιλήσει. Όπως και να έχει εμφανίσου, όπως είσαι υποχρεωμένος, ανέλαβε τις ευθύνες σου για το γήπεδο (και όχι της ΓΗΠΕΛ, όπως έχεις δηλώσει, αφού η ΓΗΠΕΛ είναι θυγατρική της ΠΑΕ και όλες τις οι υποχρεώσεις σε αδυναμία πληρωμής μεταβιβάζονται σε αυτήν) και φύγε οριστικά από τη ζωή μας.

Σε αντίθετη περίπτωση, σε αυτήν που δεν έρθεις πάλι, ο Παναθηναϊκός, θα πτωχεύσει και θα υποστεί τις συνέπειες στα χέρια σου. Η ευθύνη θα είναι όλη δική σου. Ακόμα και την ύστατη στιγμή που χρήματα είχαν βρεθεί, οι παραιτήσεις των μελών σου στο Δ.Σ., οδήγησε στο να μην μπορεί να παρθεί καμία απόφαση για την ομάδα, ούτε για το παραμικρό έξοδο. Οι συνέπειες για σένα και για την οικογένεια σου θα είναι τεράστιες εκτός του ότι το όνομα της οικογενείας σου θα γραφτεί στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας μας και του ότι θα σε βρίζουν μέχρι και τα δισέγγονα μας. Και εκτός από αυτό, οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι πρωτοφανείς εις βάρος σου.

Το ξέρουμε, ότι τα κάνεις όλα από εκδίκηση στον κόσμο και στους υπόλοιπους μετόχους, αλλά τα σχέδια σου δεν θα ολοκληρωθούν. Ο τσάκας ήταν ένα από αυτά, κέρδισες χρόνο, τώρα τι άλλο θα σκεφτείς; Τους παλαίμαχους; Πόσο ακόμα ζημιά θα κάνεις στον Παναθηναϊκό μέχρι να φύγεις; Κανείς, δεν σε θέλει εκτός του Σάββα, του Πετράκη, του τουλούμπα και της παρέας του. Έχεις πλάκα που βάζεις τα παπαγαλάκια σου να μας πούνε ότι θα σε παρακαλάμε να γυρίσεις πίσω. Σε ποιόν κόσμο ζεις;;; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. Η εποχή σου τελείωσε. Αρκετή ζημιά έχεις κάνει. Ξεμπέρδεψε την ομάδα από την υπόθεση του Βοτανικού που μας έμπλεξες και πάρε δρόμο…

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13