ΑΝΤΙ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

…Και να που φτάσαμε τα παιδιά που γαλουχήθηκαν με τις εκπομπές του Τσουκαλά να μεγαλώσουν και να φτιάξουν και αυτοί το δικό τους μέσο προπαγάνδας. Και αφού η προσπάθεια τους να φτιάξουν ένα δικό τους mad boys περιοδικό απέτυχε παταγωδώς τι κάνανε; Ένα τρομερό site που μόνο από την ονομασία του που δεν έχει καμία σχέση με το γάβρο αλλά είναι μία λέξη που φοριέται πολύ τελευταία στην Ελλάδα και την ημερομηνία που λένε ότι το φτιάξανε το 2000 επειδή τότε φτιάχτηκε το gate13.gr μη θέλοντας να δείξουν ότι μας αντιγράφουν καταλαβαίνει κανείς πολλά!!! Ένα site από ultras οι οποίοι πιστοί στις ιδεολογικές τους βάσεις ειδικά ενάντια στην εμπορευματοποίηση έχουν γεμίσει την ιστοσελίδα τους με διαφημίσεις μέσω των οποίων μπορείς να διαβάσεις από τα νέα του παοκ!!! μέχρι και να παίξεις παιχνίδια με αεροπλανάκια για τον ελεύθερο σου χρόνο. Είναι κάτι σαν το επίσημο ημερολόγιο της θύρας λ-εφτά που τον μισό χώρο τον πιάνουν οι φωτογραφίες με τα πρόβατα και τον άλλο μισό οι χορηγοί.

…Και επειδή τα παιδάκια με τις φοβερές καινοτομίες στον χώρο του οπαδισμού όπως π.χ. το κοινό τατουάζ στις πατούσες τους, δεν ξέρουν ορισμένα πράγματα ή τους τα έχουν πει αλλιώς, ας διαβάσουν ορισμένες αλήθειες που δυστυχώς γι′ αυτούς δεν αλλάζουν ότι και να πουν.

Ο πρώτος σύνδεσμος στην Ελλάδα ήταν του Παναθηναϊκού και τον άνοιξε ο Χρήστος Μωυσίδης με την ονομασία Σ.Φ.Ο.Π. το 1952. Οι πρώτοι φίλαθλοι που έδωσαν διαφορετική διάσταση στο όνομα της θύρας που κάθονταν ήταν του Παναθηναϊκού. Αυτό επισημοποιήθηκε το 1966 όταν ιδρύθηκε ο πρώτος σύνδεσμος με το όνομα θύρας με αποτέλεσμα να το μιμηθούν και άλλοι μελλοντικά και να φτάσουμε στο σημείο όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα να έχουν την δικιά τους θύρα. Οι πιτσιρικάδες που τον δημιούργησαν τότε το έκαναν για να βρίσκουν πιο εύκολα εισιτήρια στο μικρό από κάθε άποψη γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για να αποτρέψουν την παρείσφρηση φιλάθλων άλλων ομάδων μεταξύ τους. Και παρόλα αυτά εμφανίζετε βίντεο από το 1966 που δείχνει ολυμπιακούς να κάθονται στο πέταλο από την πλευρά του Λυκαβητού. Δηλαδή με αυτό τι αποδεικνύετε ρε βλάκες; Εσείς ρε γαύροι δεν το ξέρατε ότι τη δεκαετία του ’60 οι φίλαθλοι κάθονταν μαζί στα γήπεδα χωρίς διαχωριστικά και ζώνες ασφαλείας; Δηλαδή εσείς τι περιμένατε αυτοί που ιδρύσανε την Θύρα13 το 1966 να είναι ανάμειξη της δεκαετίας του ’70 με τη γενιά του Wembley, των 80’s με τα φρικιά και τις μουσικές επιρροές, της δεκαετίας του ’90 των Cockneys και των Fans ή του 2000 της πρωτοπορίας στον τρόπο οργάνωσης της εξέδρας, οπότε σε εκείνο τον αγώνα να σας πετάγαν με τις κλοτσιές έξω από το γήπεδο και στο τέλος να κάνανε και χορογραφία; Η ξεφτίλα της περιόδου 83/84 όταν μας δώσατε 1.000 εισιτήρια στην θ.7 και ήρθαμε και κάναμε κερκίδα δε καλύπτεται ότι μαλακία και να πείτε. Δείτε και αυτά και βγείτε να πείτε ότι δεν ισχύει.

1983-84 30η ΑΓ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 2-1

… Και μέσα σε όλα αυτά διαβάσαμε και το καλύτερο. Το ότι φτιάξαμε σήμα για την Θ.13 δεν ήταν αποτέλεσμα της επιστροφής μας το 2000 στη Λεωφόρο και στα τσιμέντα της Θ.13 και η νεκροκεφαλή με τα φτερά δεν ήταν χουλιγκανίστικο σύμβολο παλιότερων εποχών που το φορούσαν οι δικοί μας στην 13. Ήταν αποτέλεσμα μιμητισμού από τους ultras Bari. Εντάξει ρε γαύροι μας ξεβρακώσατε. Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια. Είναι τόσες πολλές οι ευρωπαϊκές εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια με τον Παναθηναϊκό που το Πάτρα-Bari το έχουμε κάνει Αθήνα-Λαμία. Πώς να μην επηρεαστούμε και εμείς; Και επειδή μας αρέσουν και εμάς τα ντοκουμέντα βρήκαμε και μια παλιά φωτογραφία από το πέταλο των ultras Bari.

Επίσης βρήκαμε και την ιταλική ταινία από πού επηρεάστηκαν οι οπαδοί των ultras Bari και πήραν το σήμα τους. Ο τίτλος της ταινίας αφιερωμένος σε εσάς.

The Kopanoi

Τέλος επειδή κατά βάθος είμαστε και εμείς ενάντια στον μιμητισμό όπως και εσείς καταγγέλουμε τους Fossa dei Leoni που έκλεψαν το σήμα των porto xelone, καταγγέλουμε τους οπαδούς της Δυναμό Δρέσδης που έκλεψαν το σήμα των young patousa group όπως επίσης και όλους όσους κλέβουν κατά συρροή το σήμα των misprits.

…Και για να τελειώνουμε και με τη Λεωφόρο δείτε τι λέγαν οι θείοι σας να μάθετε την αλήθεια.