Ο πιο καλός υπάλληλος…

Επειδή τα γραπτά μένουν και δεν ήρθαμε χτες από τον πλανήτη Άρη και κυρίως δεν γίναμε Παναθηναϊκοί το 2008 όπως αρέσκεται να λέει συνέχεια ο μετρ της ψευτιάς και της παραπληροφόρησης, ήρθε η ώρα να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Για τον εκδότη των 500 φύλλων που κυκλοφορεί με τζιπ μεγάλου κυβισμού και με φρουρά που του πληρώνει ο παρκαδόρος μεγαλομέτοχος, έχουμε να πούμε πολλά για τα εγκλήματα εις βάρος της ομάδας μας αλλά και για την κονόμα και την μάσα που έχει ρίξει τόσα χρόνια στην πλάτη της. Το ποιός είναι και τι έχει κάνει είναι γνωστό σε όλους παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει να αλλάξει την ιστορία και τα γεγονότα. Δυστυχώς για αυτόν, ο κόσμος δεν ξεχνά και κυρίως δεν είναι πρόβατο και κατευθυνόμενος όπως ο ίδιος θα ήθελε.

Σας θυμίζουμε το αλήστου μνήμης πρωτοσέλιδο μετά τον αγώνα της Ριζούπολης, κάτι που γίνεται για να θυμηθεί ο κόσμος τον ρόλο του και τι εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος και να δει επιτέλους τα παιχνίδια που παίζει ο εκδότης της φυλλάδας αυτής και ο συφερτός του στις πλάτες του συλλόγου. Σε έναν αγώνα εγκλήματα που πραγματικά κινδύνευσαν ζωές και στην κυριολεξία αποτελεί την μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, με αποκλειστική ευθύνη του παρκαδόρου Γιάννη (περίεργο ε;), ο εν λόγω εντολοδόχος της οικογενείας βγήκε με πρωτοσέλιδο κατά της ομάδας και υπέρ του γάβρου. «ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ». Για τα γεγονότα εκείνης της μέρας κουβέντα, για την συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. (τσιρώνης – τέως αττικάρχης – υπεύθυνος ασφαλείας παε γάβρος), ΕΠΑΕ (μπαλόκας – παρατηρητής στη Ριζούπολη – υπάλληλος παε γάβρος ), ΓΑΒΡΟΥ, κουβέντα!!! Άλλωστε μεγαλύτερη σημασία είχε για εκείνον η διάλυση της ομάδας και η καταστροφή κάποιων παικτών. Τότε όμως, ο παρκαδόρος Γιάννης δεν έπρεπε να ακούσει κακή λέξη, δεν έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη, ο Γιάννης έπρεπε και πρέπει να είναι στην γυάλα και στο απυρόβλητο. Οι παίκτες και ο κόσμος στο απόσπασμα και πάντα φταίχτες και αν δεν έχουμε αιτία να τους ρίξουμε το φταίξιμο, σιγά το πρόβλημα, θα δημιουργήσουμε.

Έχει το θράσος να μιλάει για μαύρη σελίδα ο τύπος που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τα όσα περνάει ο Παναθηναϊκός. Τότε ήταν απλά το ήθελε και το πήρε, για να μην θυμηθούμε τον εμετό του «ΠΑΡΤΕ ΤΟ και φύγετε από δω!» στην ομάδα του καπετάνιου Νικόλα Πατέρα, όταν αυτή μαζί με τον κόσμο και την διοίκηση σε μορφή μπετόν έπαιρναν το νταμπλ κόντρα σε εκτός και εντός εχθρούς. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ανήκεις στην κατηγορία των καθηγητών αλητείας και των ηθικών αυτουργών της βίας. Από το τέλος του παιχνιδιού με τον γάβρο και των στημένων επεισοδίων, ο συγκεκριμένος έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και σε κάθε τόνο και ύφος αποκαλεί τον οργανωμένο κόσμο συμμορίτες, μιλάει για ιντερνετικές στρατιές, για μαύρες σελίδες και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολυμετοχικότητας και ενός σχεδίου που φτάνει στην ολοκλήρωση του. Προφανώς επειδή τα ΜΜΕ είναι τσιράκια και υποτακτικοί του αφεντικού του, δεν θα βρεθεί κανείς να του τρίψει τα εν λόγω πρωτοσέλιδα στα μούτρα και να του πει ρε καραγκιόζη τι είναι αυτά που έλεγες και λες, εμείς το κάνουμε και όχι μόνο αυτό, αλλά το πάμε και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας του για άλλη μια φορά την αλήθεια κατάμουτρα.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο Γ.Β. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.

Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορείτε να κάνετε στον σύλλογο είναι να σηκωθείτε και να φύγετε ΧΘΕΣ. Τότε η ομάδας θα ανασάνει, όσο την κρατάτε δέσμια τόσο θα θερίζεται θύελλες. Περίμενες καιρό να πετάξεις την λάσπη σου για τον κόσμο, αναμενόμενο. Αυτός ο κόσμος που μισείς είναι αυτός που σε έβγαλε σέντρα και σε έμαθε όλη η χώρα τι λαμόγιο είσαι εσύ και πόσο άχρηστο είναι το αφεντικού σου. Είναι ο κόσμος που σας χαλάει την μανέστρα και την αγαστή συνεργασία κάποτε με τον πράκτορα – κόκκαλη και τώρα με τον ξεπλυμένο – βαγγέλα. Να είσαι σίγουρος ότι τώρα αρχίζουν όλα, τώρα θα κορυφωθεί η μάχη για την ελευθερία του συλλόγου από το ανίκανο αφεντικό σου και την δική σου ύπαρξη. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ! Είναι μάχη πραγματικών Παναθηναϊκών ενάντια στην αυλή και στους τσάτσους του αφεντικού σου. Θα νικήσουμε και το ξέρεις. Δεν γίνεται αλλιώς, το χρωστάμε στην ιστορία του συλλόγου και στον ιδρυτή μας, ο οποίος αν ζούσε τώρα θα σε είχε εσένα για πετροβολισμό στη Λεωφόρο για τα όσα εγκλήματα έχεις κάνει και το αφεντικού σου θα το είχε για παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σοβαρό Παναθηναϊκό.

O κόσμος του Παναθηναϊκού 15 χρόνια έχει τραβήξει τα μύρια όσα. Έχει δει την ομάδας του να στήνεται από παντού, έχει δει να δέχεται αναίτιες προκλητικές επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής, έχει δει να του κλέβουν την αγάπη και να του δολοφονούν τα όνειρα, αυτός ο κόσμος κόντρα σε όλα στέκεται δίπλα σε αυτή την ομάδας χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τις επιπτώσεις που έχει ένα καλοστημένο σχέδιο εξόντωσης. Την πίκρα και την οργή που έχετε ποτίσει εσείς τον κόσμο, την βαφτίζετε με ευκολία βία και χουλιγκανισμό. Την βία και τον χουλιγκανισμό θα την δείτε όταν και αν κοιτάξετε στον καθρέφτη του σπιτιού σας, διότι εσείς την γεννήσατε και με την δική σας ανοχή και αβάντα την κάνατε κυβέρνηση και κράτος εν κράτη. Ευθύνες έχετε αποκλειστικά και μόνο εσείς και τα υποτακτικά ΜΜΕ τα οποία εξουσιάζετε. Έχετε δημιουργήσει ένα έκτρωμα το οποίο και φοβάστε και δεν θέλετε να διαλύσετε. Αντί αυτουργών, πολεμάτε με λύσσα και μίσος το μοναδικό κομμάτι της κοινωνίας που μάχεται και παλεύει για την αγάπη του ανιδιοτελώς. Όλα αυτά κάποια στιγμή τελειώνουν και έρχεται η στιγμή του λογαριασμού και αυτό τον λογαριασμό πρέπει και θα τον πληρώσετε, για τα όσα κακά έχετε κάνει στον κόσμο και στον σύλλογο.

ΕΣΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΡΚΑΔΟΡΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΓΛΥΦΤΗ ΕΚΔΟΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…

Υ.Γ. Όσα αφεντικά και να αλλάξεις, σε όποια ομπρέλα προστασίας κάποιου μοναδικού κληρονόμου και να μπεις, εμείς θα είμαστε εδώ και θα λέμε στον κόσμο την αλήθεια για το ποιός είσαι. Δεν φοβόμαστε φυσικά ούτε εσένα, ούτε και τα αφεντικά σου, παλιά ή καινούργια.

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.