Αυτοσυγκράτηση κόντρα στις μεθοδεύσεις!

Τελικά το σήριαλ των προκλήσεων κατά της ομάδας και του κόσμου πρέπει να τερματιστεί. Όλα στη ζωή και στις κοινωνίες έχουν ένα όριο. Και μιλάμε ευθαρσώς για αυτούς που συστηματικά το τελευταίο διάστημα προκαλούν τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, παίζοντας με την φωτιά.

Η πρόκληση γενικευμένης αναταραχής, στο παιχνίδι με τους ψευτο-πρωταθλητές έχει μεθοδευθεί προ καιρού. Οι εχθροί «εκτός» και «εντός» έχουν πιάσει δουλειά και βάση πλάνου στοχεύουν στην εξόντωση του ΠΑΟ μέσω της απώλειας του πρωταθλήματος, πιθανής βαριάς τιμωρίας, και την μετατόπιση των ευθυνών στους οπαδούς του.

Στον αποπροσανατολισμό και στην σύγχυση, για το ποιος πραγματικά ευθύνεται για το αδιέξοδο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, αποσκοπεί η ατέρμονη αναπαραγωγή της κινδυνολογίας. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όμως είναι ο κόσμος του. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που υπαγορεύουν στους οπαδούς μας αυτοσυγκράτηση και στάση ευθύνης στο σημερινό ντέρμπι.

Τα δείγματα γραφής όσων επιχειρούν να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι απτά. Το είδαμε στην Λειβαδιά, το είδαμε πολλές φορές έξω από τον Κεντρικό της ΘΥΡΑΣ 13, το διαπιστώσαμε και φέτος σε δεκάδες περιπτώσεις μικρού μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς. Να μην δώσουμε έδαφος να εξελίξουν τα σχέδια τους, να μην αυτοπαγιδευθούμε στην λογική της «απάντησης» που δεν συνιστά τίποτε άλλο παρά μια καλομελετημένη παγίδα.

 

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.