KANEIΣ ΜΟΝΟΣ!!!

Η κατάσταση στη χώρα μας γίνεται ολοένα και χειρότερη, και η απογοήτευση ολοένα και μεγαλύτερη! Ο λαός (λένε) έχει τους πολιτικούς που του αξίζει. Ίσως θα πρέπει όλοι μας (οπαδοί και μη) να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πράττουμε πολύ περισσότερο! Μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους εμάς τους απλούς πολίτες, βλέπουμε πρόσωπα απογοητευμένα, αγχωμένα και συγχρόνως αδρανή και από την άλλη πλευρά ακούμε για βολεμένους-βουλευτές να έχουν το θράσος να μιλούν πως αυτές είναι οι μόνες λύσεις, με νέα μέτρα και νέους νόμους εις βάρος μας. Συγχρόνως έχουν μία λυσσαλέα καταστολή σε όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι. Αυτή είναι η δημοκρατία τους!

Ο μέγας υπουργός πολιτισμού, που τόσα έχει προσφέρει και αυτός στο τόπο, έφτασε σε σημείο να συγκρίνει τα ελληνικά γήπεδα με τα περιστατικά της Αιγύπτου. Μετά από αυτή του τη δήλωση η αστυνομία έκανε το έργο της. ΠΩΣ; Ρίχνοντας δακρυγόνο μέσα στη κερκίδα στο παιχνίδι της ομάδας μας στη Λειβαδιά, ενώ δεν συνέβαινε τίποτα καθώς οι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί όλοι εισιτήρια και όλα έδειχναν πως θα ήταν ένα ήσυχο απόγευμα. Μετά από αυτό, αντί ο μέγας υπουργός να ψάξει και να βρει το “δολοφόνο” που το έκανε, μίλησε για παραλίγο νεκρούς πώς ευθύνονται οι οπαδοί και άλλα τέτοια ωραία. Όσο ευθυνόντουσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη! Συνεχίζουν να παίρνουν νέα μέτρα κατά της βίας, λέγοντας πώς το κάνουν για τα παιδιά μας και πώς θέλουν να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα (λίγη τσίπα δεν βλάπτει). Μήπως το πρόβλημα είναι άλλο; Μήπως γιατί έχουμε το 3ο ακριβότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη;;; (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ!!)

Μήπως γιατί εσείς οι άπληστοι και βολεμένοι βουλευτές καταφέρατε να είναι 1 στους 2 νέους άνεργοι; Σας λυπόμαστε, σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι γιαγιάδες με τα ψέματα σας. Έρχεται και η δικιά σας ώρα. Φυσικά έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας και το ξέρουμε πολύ καλά, γι’ αυτό και θα οργανωθούμε περισσότερο ενάντια στις απαγορεύσεις, τους τρομονόμους εντός και εκτός γηπέδων! Ζητάμε απο όλους τους οπαδούς περισσότερη σκέψη, περισσότερη οργάνωση για το καλό μας. έχουμε δύναμη και ήρθε ο καιρός να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς δεν θα αφήσουμε τη προπαγάνδα για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου απο τα σημαντικά ζητήματα της χώρας μας να κερδίσει. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ… Οι οπαδοί πρέπει και μπορούν να γίνουν το καμάρι της κοινωνίας μας. Και όπως είπαμε και στους εργαζομένους της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ και του ALTER … ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!!!

Υ.Γ. Τα παιδιά της Κρήτης στην ανακοίνωση τους είπαν τις πιο σωστές λέξεις…

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

 

WEST BLOCK 13

www.westblock13.com

 

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.