07/12/2010 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Τις τελευταίες μέρες ενημερωθήκαμε από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες για κάποια ζητήματα που δήθεν δημιουργήθηκαν μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Διαβάσαμε και ακούσαμε λοιπόν ότι τα επεισόδια στο ματς του Σαββάτου προκλήθηκαν από τον Ενιαίο Φορέα ως μια επίδειξη δύναμης και ισχύος απέναντι στην διοίκηση και σε κάθε άλλον. Αποτέλεσμα αυτών των επεισοδίων ήταν να χαλάσουν οι σχέσεις μας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Πρώτον, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα επεισόδια και ότι αυτά έγιναν από μεμονωμένα άτομα. Δεύτερον, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να κάνουμε κακό σε οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου για να δείξουμε τη δύναμή μας. Το πόσο δυνατή είναι η Θύρα 13 αυτό το ξέρουν όλοι και το δείχνουμε πάντα για το καλό της ομάδας και όχι για το κακό της. Και τελευταίο, δεν έχουν σε κανένα βαθμό χαλάσει οι σχέσεις με την τωρινή διοίκηση όσο και να θέλουν κάποιοι της ΠΑΕ.

Οποιοδήποτε δημοσίευμα ή είδηση που ”περνάει” ο κάθε δημοσιογράφος μόνο κακόβουλα μπορούν να είναι και σίγουρα αποσκοπούν κάπου, εμείς για ακόμη μία χρονιά έχουμε σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος και όλοι μαζί ομάδα-κόσμος-διοίκηση να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επαγρυπνεί ώστε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας.

Κλείνοντας και όσο αναφορά το θέμα του ερασιτέχνη και τις εκλογές που έρχονται ελπίζουμε κάποιοι που τόσο καιρό μας λένε ότι κόπτονται για τη σωτηρία του επιτέλους να κάνουν την εμφάνισή τους και να δείξουν σε όλους πόσο αγαπάνε το σύλλογο.

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13