1/6/2021 Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 13 Κύπρου – Ευρώπης

Προς Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό,

Κύριοι… Βαδίζουμε ολοταχώς προς την πιο κομβική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, την πιο σημαντική απόφαση από τη μέρα που ιδρύθηκε ο Παναθηναϊκός. Καλούμαστε σύντομα να ψηφίσουμε για το αν θα δεχτούμε (υπό πολλές προϋποθέσεις και “κόκκινες” γραμμές) βαριά την καρδια να παραχωρησουμε το “Απόστολος Νικολαΐδης”, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ώστε να έχουμε ένα νέο γήπεδο, μοντέρνο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματα μας, με την ελπίδα να απογειωθεί ο σύλλογος και να βρεθεί στη θέση που του αξίζει.
Εμείς εδώ από το εξωτερικό έχουμε αποδείξει πως είμαστε πάντα έμπρακτα στο πλευρό του συλλόγου και το μόνο που θέλουμε είναι το καλό του. Παρολη φυσικά την απόσταση που μας χωρίζει από την ομάδα, παρόλο που σπάνια μπορούμε να χαρούμε την παρουσία μας στο πέταλο, παρόλο που επιβιωνουμε και κρατάμε ζωντανά τα κλαμπ μας χωρίς εισιτήρια χωρίς τίποτα, έχοντας μοναδικό κίνητρο την πράσινη ιδέα και το καλό του Παναθηναϊκου Αθλητικού Ομίλου…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!! Κάθε χρόνο γράφουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μέλη στον ερασιτέχνη, δίνουμε το υστέρημά μας βοηθώντας εκτός από το 50ευρο χρήματα σε ότι χρειάζεται, περιμένοντας ως μοναδικό αντίτιμο χαρές σαν αυτή που μας χάρισε πρόσφατα το γυναικείο μπάσκετ.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, αισθανόμαστε πως οφείλουμε και στο σύλλογο και στον εαυτό μας να πάρουμε μέρος στην ψηφοφορία που θα διεξαχθεί, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλισουμε να παρθεί η σωστότερη απόφαση για το μέλλον του συλλόγου. Όμως δυστυχώς, λόγω των μέτρων για τον κορωνοιο, της απόστασης, των μη αδειών και της οικονομικής κατάστασης, μάς είναι δύσκολη έως απαγορευμένη η παρουσία μας στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη (πόσο μάλλον σε τυχόν επανάληψη της ψηφοφορίας και δεύτερη εβδομάδα). Το ίδιο φυσικά ισχύει για τα μέλη του Παναθηναϊκου από όλο το εξωτερικό, καθώς και για απομακρυσμενες περιοχές της επαρχίας της Ελλάδας. Μας είναι αδιανόητο σε μία τέτοια στιγμή, επειδή δε μπορούμε να διαθέσουμε €400+ έκαστος ώστε να παρευρεθουμε εκεί, να μη μας επιτραπεί να ασκήσουμε το δικαίωμα μας σε ψήφο. Γι αυτό λοιπόν κύριοι, ζητάμε – απαιτούμε να μας επιτραπεί να ψηφίσουμε εξ αποστάσεως, ώστε να μην αισθανόμαστε απόντες από μία τόσο καίρια στιγμή για το σύλλογο. Όπως μπορούμε (και δέχεστε) να βοηθάμε οικονομικά εξ αποστάσεως το σύλλογο, απαιτούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε στην κάλπη τη θέλησή μας για εκτόξευση του Παναθηναϊκου Μας!!
Εάν, για οποιαδήποτε λόγο, δε μας σεβαστείτε και απορριψετε την αίτηση μας ως μακροχρόνια ενεργά μέλη του συλλόγου, τότε θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε όλες τις κάρτες μέλους του ερασιτέχνη του νησιού μας και φυσικά δε θα υπάρχει πλέον λόγος περαιτέρω συνέχισης εγγραφής μας. Είμαστε σίγουροι πως θα σκεφτείτε σοβαρά και με ιδιαίτερη προσοχή την αίτηση μας και στο τέλος θα πάρετε τη σωστή απόφαση!!
Όπως είναι φυσικό κι ευνόητο, οφείλετε να δημοσιεύσετε άμεσα ΟΛΕΣ τις συμφωνίες και τις συμβάσεις που πρόκειται να υπογραφουν, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να γνωρίζει για ποιο πράγμα ακριβώς ψηφίζει… Επίσης, είναι αναγκαίο να ισχύσει ο υπάρχον κανόνας για το δικαίωμα στην ψήφο των μελών, ούτως ώστε να μην μπορεί να ψηφίσει ακόμα και κάποιος που εγγράφηκε χτες…με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε κάθε τυχόν “μαγείρεμα” ή συμπαιγνια είτε προς το ναι είτε προς το όχι (νομίζουμε πως κανένας μας δε θα ήθελε κάτι τέτοιο)!!
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους για τις δύσκολες καταστάσεις που διανύουμε…
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ – ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ