07/07/2020 – Ανακοίνωση Χαλκίδα Θύρα 13

Προπαγάνδα είναι η άμεση παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς.
Περα από ολα τα παραπάνω ειναι ένας τρόπος που εσείς οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού παίζετε στα δάχτυλα.
Στο δια ταύτα ποιοι ειναι οι Ρουφιάνοι( ; )
Ρουφιάνοι ειναι αυτοί που μετά από επίσκεψη στο σύνδεσμο κλειδαμπαρωθηκαν μέσα και στο δικαστήριο ζητούσαν την τιμωρία οπαδών του παναθηναϊκού και να πληρωθούν οι ζημιές που υπεστει ο σύνδεσμος τους (2000).
Ρουφιάνοι ειναι αυτοί που μετά από πέσιμο στο σύνδεσμο τους δίνουν οπαδούς του παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά από υποδείξεις συλλαμβάνονται στις δουλειές τους μετά από μηνυτήριες αναφορές (2015).
Ρουφιάνοι ειναι αυτοί που χάνουν πανιά και κάνουν μηνύσεις (2017).
Ρουφιάνοι ειναι αυτοί που μετά από μερικές σφαλιάρες κλαίγονται σε αστυνομικούς ότι βαράμε τους ίδιους και τις γυναίκες τους (2019).
Ρουφιάνοι ειναι αυτοί που βγαίνουν και δείχνουν με το δάχτυλο σε αστυνομικούς, οπαδούς του παναθηναϊκού λέγοντας τους: “Αυτοί με απειλούνε” και φυσικά για μια ακόμα φορά, τραβήγματα με την ασφάλεια (2020).
Και τολμάτε ΕΣΕΙΣ να αποκαλέσετε εμάς ρουφιάνους; Το λόγο ούτε εσείς δε μπορείτε να δικαιολογήσετε.
Το ότι δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε αλλιώς το γνωρίζουμε και εμείς και εσείς. Αποφασίσατε τον δρόμο της προπαγάνδας μήπως και καλύψετε κάτι. Τακτική από αρχαιοτάτων χρόνων.
Η μόνη μαγκιά που μπορείτε να κάνετε ειναι να πετάξετε μπογιές σε ένα κλειστό κλαμπ στις 03:00 το βράδυ.
Ξεκινάτε από το Πειραιά για να μας την κάνετε γιατί το ξέρετε καλά ότι στην πόλη δεν υπάρχετε πουθενά.

ΥΓ1. Η ιδεολογία που μας εκφράζει δεν χωράει οπαδηλίκια μέσω Facebook, Instagram κλπ. Μπορείτε άνετα να κερδίσετε τη μάχη των σχολίων και των likes.
ΥΓ2. Τελικά ανοίγετε;
ΥΓ3. Μια ζωή θα είμαστε ο εφιάλτης σας στη Χαλκιδα.

ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΥΡΑ 13