14/09/2010 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θυρας 13

Ξυπνήστε μας από τον εφιάλτη…

Είναι κάτι που δεν θα το πιστεύαμε ποτέ, η ιστορία όμως δυστυχώς, σχεδόν πάντα επαναλαμβάνετε. Και δυστυχώς με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Ήταν το 1998 όταν ο Γ. Βαρδινογιάννης έστειλε εξώδικα σε πολλούς συνδέσμους του Παναθηναϊκού, με πρόσχημα την καταπολέμηση της βίας. Δώδεκα χρόνια μετά, κάποιος που δυστυχώς για εμάς έχει το όνομα Γιαννακόπουλος, στέλνει ξανά εξώδικο σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, για άλλο λόγο όμως αυτή τη φορά.

Είναι πραγματικά απίστευτο το πώς ένας άνθρωπος με αυτό το όνομα στρέφετε νομικά κατά μιας μερίδας του κόσμου του Παναθηναϊκού, ειδικά για χαρακτηρισμούς που γράφονται μέσα στο διαδίκτυο. Δηλαδή τι θα έπρεπε να έχουν κάνει κάποιοι παράγοντες που έχουν ακούσει τόσα χρόνια τα εξ’ αμάξης για αυτούς και τις οικογένειες τους, στα γήπεδα και στο διαδίκτυο;;; Μήπως έπρεπε να έχουν κάνει πολλαπλές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση ή μήπως θα έρεπε να έχουν στείλει και αυτοί εξώδικα στους συνδέσμους της Θύρας 13;;;

Ούτε καν το τόλμησαν ποτέ γιατί ήξεραν ότι θα ήταν άτοπο να στραφούν κατά του κόσμου. Και τώρα ένας άνθρωπος με το επώνυμο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να κάνει αυτό που δεν έκαναν άλλοι τόσα χρόνια. Ίσως αισθάνεται ξεχωριστός και μοναδικός για να τα κάνει αυτά. Πραγματικά πρέπει να αποτελεί μοναδική περίπτωση να είσαι γιος ενός τόσου αγαπημένου προέδρου του Παναθηναϊκού και όλοι οι οπαδοί και φίλαθλοι να σε βρίζουν και να σε αποδοκιμάζουν (κάτι που φαίνεται από τις πωλήσεις της εφημερίδας των συμφερόντων σου). Είναι πραγματικά κατόρθωμα αυτό που έχει καταφέρει…

Έχουμε να του πούμε τα εξής: Όσο ο κόσμος του Παναθηναϊκού κρίνει ότι με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας σου και τις υπόλοιπες πράξεις σου βλάπτεις την ομάδα και τον κόσμο (κυρίως την πρώτη) τόσο αυτοί θα σε χαρακτηρίζουν και θα σε κρίνουν στο διαδίκτυο, στο γήπεδο και οπουδήποτε αλλού. Ειδικά από τη στιγμή που στρέφεσαι εναντίον του κόσμου μην περιμένεις να σταματήσει ποτέ αυτό!

\Και μην ξεχνάς ότι η αιτία για τα όσα ξεκίνησαν ήταν τα ατυχή δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα της εφημερίδας σου. Ειδικά την περσινή χρονιά σαν Ενιαίος Φορέας και σαν κόσμος δείξαμε μεγάλη ανοχή στις ενέργειες σου εξαιτίας της μεγάλης προσφοράς της οικογένειάς σου στην ομάδα. Αλλά δεν φταίνε οι υπόλοιποι για τις πράξεις σου. Η ανοχή μας τελείωσε, ειδικά από τη στιγμή που στρέφεσαι νομικά εναντίον συνδέσμου που αποτελεί μέρος του Ε.Φ.Σ. Θύρας 13 και ενώ παράλληλα συνεχίζεις χωρίς κανένα προφανή λόγο την επίθεση στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ελπίζουμε κάποτε να καταλάβεις τα λάθη σου και να βοηθήσεις το σύλλογο, όπως και θα έπρεπε να είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό. Μέχρι τότε θα είμαστε απέναντι σου.

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13