02/06/2010 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Μετά την πρόσκληση μας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, την συνάντηση μας μαζί του και την ανακοίνωση που έβγαλε στα ΜΜΕ, έχουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι: Η συζήτηση που έγινε ήταν πολύ επιθετική από την πλευρά μας με αποτέλεσμα αρκετές φορές να παραδεχτεί ότι είχαμε δίκιο σε ότι αφορά τα λάθη που του καταλογίσαμε. Αυτό αποτελεί ηθική δικαίωση για τον κόσμο που τόσο πόλεμο έχει δεχτεί τα προηγούμενα χρόνια. Η συνέχιση της εμπιστοσύνης του σε άτομα του περιβάλλοντός του, που ζημίωσαν τον σύλλογο, καθώς και πολιτικές του παρελθόντος θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν αντίθετους και απέναντι του(ς).

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, η κατάσταση, στην οποία αναίτια έχει περιέλθει ο σύλλογος και που όλοι οι μεγαλομέτοχοι έχουν ευθύνη, παραμένει στάσιμη και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λύση. Εμείς παραμένουμε σε εγρήγορση και όποτε και όπου πιστεύουμε ότι πρέπει να παρέμβουμε θα το κάνουμε. Επαναλαμβάνουμε ότι για το καλό του Παναθηναϊκού θα πρέπει όλοι να βάλουν στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς και οικονομικούς υπολογισμούς.

Επειδή μετά το τέλος της συνάντησης μας και μέχρι τώρα διαπιστώνουμε ότι διαστρεβλώνονται η συζήτηση και τα μηνύματα που περάσαμε, δηλώνουμε ότι η μόνη μας συναίνεση και συμμαχία είναι με την ιδέα «Παναθηναϊκός» και την αγάπη μας για τον σύλλογο, κάτι που το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και σε βάθος χρόνου.

Ο αγώνας που δίνουμε τόσα χρόνια, συνεχίζεται… ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13