18/09/2018 – Ανακοίνωση Θύρας 13

Για ακόμα μία φορά θα αναλωθούμε στα ίδια. Βιώνοντας τις πλέον τραγελαφικές καταστάσεις, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ίδια μας(;) την παε.
355 χιλιόμετρα με ονομαστικά εισιτήρια, όλα πληρωμένα, για να μας κλείσει η αστυνομία σε έναν δρόμο, παράνομα, κάτω από τις εντολές και τις υποδείξεις της δικιάς μας (;) ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το τρίπτυχο Κούγια-Αλαφούζου-αστυνομίας λειτούργησε άψογα και παρόλο που η τελευταία καταλάβαινε ότι αυτό που θέλαμε ήταν απολύτως λογικό και νόμιμο, τελικά εκτέλεσε τις άνωθεν εντολές σαν πιστό σκυλί. Θέλουμε λοιπόν και μεις να τους δώσουμε τα συγχαρητήριά μας που τα καταφέρανε. Έτσι βλέπουμε πάλι ότι τίποτα δεν θυμίζει Παναθηναϊκό, εκτός βέβαια της φανέλας και της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από παίκτες και προπονητή.

Το αναφαίρετο δικαίωμα του οπαδού είναι να βλέπει την ομάδα του όπου κι αν παίζει. Οπότε, κ. Βασιλειάδη, όπως καταλαβαίνετε, τέτοιες πρακτικές αν μη τι άλλο δεν δείχνουν ευνομούμενο κράτος δικαίου, αλλά κάτι διαφορετικό. Βέβαια, δεν έχουμε καταλάβει τη θέση σας, καθώς από τη μία θέλετε τις μετακινήσεις και από την άλλη σκέφτεστε την επαναφορά του ιδιώνυμου κάνοντας εύκολα τον Ποντιο Πιλάτο για το ποιος φταίει που δε γίνονται οι μετακινήσεις.

Η Θύρα 13, όμως, είναι συνηθισμένη σε ένα τέτοιο πόλεμο, αλλά το “κακό” με μας είναι ότι αυτά μας ανοίγουν την όρεξη για παρόμοιες και ακόμη καλύτερες ενέργειες.

Η συνέχεια επί… των δρόμων! 

Υ.Γ.1: Κοντέ τακουνάκια δικηγορίσκε, που σε οποία ομάδα και πόλη έχεις εμπλακεί σε φτύνουν, σου υποσχόμαστε για την ανταπόδοση της “φιλοξενίας” σου.
Υ.Γ.2: Τυχόν αφελείς αναφορές πως υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης, απαγόρευση η οποία ανακοινώθηκε Παρασκευή απόγευμα και ενώ στο μεταξύ είχαμε ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια,είναι τουλάχιστον αστείες.