07/02/2010 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Μαζί σου και στα δύσκολα…

«ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ» στον κόσμο, που σας αγαπάει και θα σας αγαπάει ό,τι κι αν γίνει.

Στον κόσμο που μπορεί να μην είναι μερικές φορές όπως πρέπει κοντά σας, αλλά όταν πρέπει ξέρει να αντιδρά σωστά.

Στον κόσμο που δεν είναι αχάριστος, δεν ξεχνάει και δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με κάποιους άλλους, παρά τα όσα ατυχώς ειπώθηκαν πριν από μερικές μέρες. Και το απέδειξε για μια ακόμα φορά  την Παρασκευή.

Στον κόσμο που δεν διστάζει να τα βάλει με οποιονδήποτε, με σκοπό να στηρίξει την πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ο Ζέλικο, το υπόλοιπο προπονητικό team και οι παίκτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν την συλλογή των τροπαίων. Και όπως κάθε χρόνο τα καταφέρνουν, έτσι και φέτος έχουν την απόλυτη στήριξή μας  για να το πετύχουν. Και εδώ λοιπόν ο κόσμος στάθηκε και θα σταθεί όποτε ξαναχρειαστεί «ασπίδα» στην ομάδα, προστατεύοντάς την από οποιονδήποτε προσπαθήσει, άθελα του ή μη, να κλυδωνίσει την σταθερότητά της. Ευχόμαστε ο πρόεδρος της ΚΑΕ να προστατέψει και αυτός τους κόπους τόσων ετών, διατηρώντας διοικητική σύμπνοια και σταθερότητα, οι οποίες είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχιών σε οποιαδήποτε ομάδα και να φροντίσει το επώνυμό του να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο αγάπης για το σύλλογο.

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13