04/02/2017 – Ανακοίνωση Θύρας 13 Κύπρου

Μετά την πρωτοφανή ματαίωση του final-4 του League Cup Volley (Ελλάδος) που θα διεξαγόταν στη Λευκωσία, η ΘΥΡΑ 13 γνωστοποιεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού Α.Ο., σε Κύπρο και Ελλάδα, ότι την κύρια ευθύνη (για την ματαίωση) έχουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης Κύπρου και η Αστυνομία Κύπρου. Η αστεία πρόφασή τους για ‘’πληροφορίες επεισοδίων’’ και η άμεση παραδοχή αδυναμίας ελέγχου 500-1000 ατόμων σε αγώνα βόλεϊ δεν έπεισε ούτε εμάς, ούτε την Κυπριακή Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Η απόφαση θα γινόταν ενδεχομένως αποδεκτή, αν είχε παρθεί πολύ πριν την αρχή διάθεσης των εισιτηρίων.

Εμείς υποψιαζόμαστε ‘‘τι παίζει’’ και ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από την απόφαση. Δεν γνωρίζουμε αν η ΚΟΠΕ δέχτηκε πιέσεις ‘‘ανωτέρας βίας’’. Δε μπορούμε όμως να μην αναρωτηθούμε αν όλα έγιναν, όταν διαπιστώθηκε η κίνηση των εισιτηρίων και ποια ομάδα θα είχε τη συντριπτική υποστήριξη των οπαδών της. Εμείς εδώ γνωρίζουμε πόσα εισιτήρια είχαμε στα χέρια μας (τα περισσότερα από όσα είχαν ήδη διατεθεί διαδικτυακά) και γι’ αυτό καταγγέλλουμε τις Κυπριακές Αρχές για εμπαιγμό των οπαδών του Παναθηναϊκού και για εμπλοκή σε ‘‘ύποπτες αποφάσεις’’, σαν αυτές που βλέπουμε στο σάπιο ελληνικό κράτος (που πάντα ευνοούν την ίδια ομάδα).

Η Κύπρος, και να το ξέρουν όλοι, είναι καταπράσινη. Ο φόβος του ολυμπιακού για άδειες κερκίδες στην πλευρά του στους αγώνες του βόλεϊ, είναι για εμάς μία άτυπη νίκη. Θα έχουμε στο μέλλον άλλη ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τη δύναμη των συνδέσμων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εδώ ‘‘μιλούν’’ με κινήσεις και πράξεις στα γήπεδα και στους δρόμους (και όχι στο διαδίκτυο). Άλλοι έχουν την ανάγκη να κρύβουν την ανυπαρξία τους στην Κύπρο. Οι πράσινοι σύνδεσμοι, σε δύσκολους καιρούς για το Σύλλογο, βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, δυνατοί και ενωμένοι, κρατώντας τη σημαία με το Τριφύλλι ψηλά.

 

ΥΓ1: Ο τελικός τόπος διεξαγωγής του αγώνα του Παναθηναϊκού (στου Ρέντη και όχι στη Λευκωσία) επιβεβαίωσε τις υποψίες μας.

ΥΓ2: Ήμασταν σίγουροι ότι στο γήπεδο ‘Ελευθερία’ ούτε 100 κόκκινα σιχάματα δεν θα εμφανίζονταν. Όπως δεν εμφανίστηκαν πουθενά στη Λευκωσία και στις 8 Δεκεμβρίου. Κύπρος = Παναθηναϊκός. Τελεία και παύλα.

ΥΓ3: Τελικά παντού είστε οι ίδιοι… ΓΑΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…

ΥΓ4: 109 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο… ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!

ΥΓ5: ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

 

ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ