03/11/2009 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Από την αρχή της χρονιάς σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρωταρχικός στόχος όλων μέσα στον Παναθηναϊκό, σε κόσμο, διοίκηση, παίκτες (ακόμα και αν μερικοί από αυτούς δεν το πιστεύουν) θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και μετά όλα τα άλλα. Ένα πρωτάθλημα που το έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο ο κόσμος του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά και που το περιμένει όσο τίποτα άλλο.

Είναι ακόμα σίγουρο ότι πολλοί δήθεν Παναθηναϊκοί απεύχονται να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αφού αυτό θα σημάνει την επιτυχία της παρούσας διοίκησης και αποτυχία της προηγούμενης. Γι′ αυτό κάνουν πόλεμο στην ομάδα με τα γραφόμενά τους. Ας ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και ας κρίνει το σωστό και το λάθος. Είναι ακόμα σίγουρο ότι η κριτική που έχει δεχθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που παραμένει πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι αδικαιολόγητη. Εμείς προπονητές ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε, παρά κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Λάθη μπορεί να γίνονται, ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα μετράει.

Ας μη βιάζονται οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών και των εφημερίδων να κρίνουν τον προπονητή μας. Τη στιγμή που πρέπει θα κριθεί όπως πρέπει. Μέχρι τότε ας κάνουν απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνονται. Εμείς θα είμαστε μέχρι το τέλος δίπλα στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο οι παίκτες, οι παράγοντες και όλη η διοίκηση της ομάδας. Μην επηρεάζεστε από κανέναν, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και πιστέψτε τους.

Θα είμαστε κοντά σας…

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13