25/09/2016 – Ανακοίνωση Θύρα 13 Κρήτης

Γλείφτης: Σύμφωνα με το λεξικό, είναι ο κόλακας, αυτός που γλείφει δηλαδη για να κρατηθεί στην επιφάνεια…
Και αυτό το λέει ο σοφός λαός για αυτούς που από τη μανία τους να “ξεπλύνουν” αυτούς που είναι βουτηγμένοι μέσα στη λάσπη, αναγκάζονται να τη γλύψουν, αν και το μόνο που κάνουν είναι να βρωμίζουν το στόμα τους.

Είδαμε λοιπόν κάποιους ‘κρητικούς’ προέδρους σωματείων, αδελφοτήτων και διαφόρων άλλων παρατρεχάμενων, όλως τυχαίως όλοι κάτοικοι Αθηνών, να τους έχει πιάσει μια ξαφνική πρεμούρα να αγιοποιήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τα πεπραγμένα του.
Με ένα κείμενο που κάνει μπαμ ότι τους το δώσανε έτοιμο να το υπογράψουν και που το στυλ του είναι λες και διαβάζεις άρθρο στη βικιπαιδεία, σπεύδουν να κατακεραυνώσουν όσους λένε πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, και μάλιστα εκ μέρους όλων (;;;;) των κρητικών.
Εκ μέρους των οπαδών του ολυμπιακού το καταλαβαίνουμε, πάντα ήταν υποχείρια της εκάστοτε διοίκησης. Δεν δίστασαν να στηρίξουν Κοσκωτά, Σαλιαρέλη και όλους τους προέδρους τους που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, μιας και τα ανταλλάγματα ήταν καλά, άλλωστε ως καλοί υπάλληλοι είναι λογικό να στηρίζουν το εκάστοτε αφεντικό τους.
Εκ μέρους όμως ανθρώπων που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τους κρητικούς και κατ’ επέκταση την Κρήτη, ούτε το καταλαβαίνουμε, ούτε το δεχόμαστε να είναι υποτακτικοί και παρατρεχάμενοι, ανθρώπων που ακόμα και εάν δεν έχουν καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη, είναι πλεον καταδικασμένοι στις συνειδήσεις όλου του κόσμου που το χει τούμπανο για το ποιόν τους.
Λέτε πως ως Κρητικοί δεν μπορείτε να είστε παρατηρητές, μπορείτε όμως να είστε υποταγμένοι και σφουγγοκωλάριοι, ανεπιθύμητοι από το κρητικό αίσθημα. Ελπίζουμε, με το που κάποια στιγμή τολμήσει κάποιος έλληνας δικαστής να καταδικάσει επιτέλους τον πρόεδρο σας, χωρίς να του συμβεί κάποιο “ατύχημα”, να είμαστε εκεί για να σας τρίψουμε στη μούρη αυτά που τώρα σας έδωσαν να δημοσιεύσετε…

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ…

ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ