01/10/2009 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Μετά από τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του ορισμού του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα θέλαμε να χαιρετήσουμε όλα τα παλιά αλλά και τα νέα του μέλη που το αποτελούν. Από όλους και ιδιαίτερα από τα καινούργια μέλη περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα πράξουν ό,τι χρειάζεται ώστε να ξανακάνουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα αθλήματα όπως άλλωστε αρμόζει στο σύλλογο μας. Ελπίζουμε, επίσης, να μην ξαναζήσουμε φαινόμενα όπως το προχτεσινό όπου ψήφισαν μόλις 94 άτομα, αυτό είναι πραγματικά λυπηρό για όλους μας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη των συνδέσμων μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο ότι σύντομα θα έχουμε συνάντηση με το νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, στον οποίο θα θέσουμε και τα αιτήματά μας, τα οποία και ελπίζουμε να υλοποιηθούν.

Επίσης με αφορμή τα συνθήματα που ακούστηκαν το απόγευμα των εκλογών εις βάρος ενός εκ των μεγαλομετόχων της Π.Α.Ε. (Α. Βγενόπουλο), θα θέλαμε να προτρέψουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μη βιάζεται να βγάζει συμπεράσματα για κανέναν και να μην προτρέχει, κανείς δε περισσεύει σε αυτό το χρονικό σημείο και είναι ευκαιρία για όλους μας να συστρατευτούμε για το καλό του Παναθηναϊκού, αυτή τη κρίσιμη στιγμή για το σύλλογό μας, όλοι οι Παναθηναϊκοί που μπορούν να προσφέρουν είναι ευπρόσδεκτοι και καλούνται σήμερα από εμάς και θα ξανακληθούν αν χρειαστεί να προσφέρουν τα δέοντα.

Δε ξέρουμε κάτι περισσότερο απ’ τον υπόλοιπο κόσμο του Παναθηναϊκού απλά ελπίζουμε ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο όλοι αυτοί που μπορούν θα βοηθήσουν, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, ο χρόνος και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα κρίνει τους πάντες μόνος του…

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13