Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό“.  Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας μίλησε. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη. Από τότε και μετά καμία δήλωση από έναν άνθρωπο που δήθεν θέλει να φύγει από την ομάδα αλλά ακόμα εδώ είναι και μάλλον δεν θέλει τελικά. Ούτε αυτός ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να γελοιοποιήσει τον Παναθηναϊκό και να εκνευρίσει τον κόσμο του. Με ένα προ πολλού στημένο παιχνίδι ενορχηστρωμένο από τσάκες, γκοντζάκια και τους λοιπούς γυμνοσάλιαγκες που τον περιβάλλουν και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των δικών του μέσων μαζικής ενημέρωσης, κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας μας από τα πραγματικό ζήτημα.

Κι ενώ, λοιπόν, έπρεπε να δοθούν απαντήσεις για την εταιρία ”φάντασμα” ΓΗΠΕΛ, με όλα αυτά κατάφερε να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε ένα χονδροειδές αντικείμενο και τους άραβες του που όλο ερχόντουσαν και ποτέ δεν ήρθαν.  Αυτό είναι το μεγάλο ”αγκάθι” για την πώληση της ΠΑΕ: το γήπεδο και οι μυστικές λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω από αυτό. Και λέμε μυστικές γιατί κανείς δεν ξέρει, ούτε τι συμφωνίες έχουν υπογραφεί, ούτε μεταξύ ποίων, ούτε ποιός ζημιώνεται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού. Φυσικά, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ήξεραν τις περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες, ούτε γιατί ξόδεψε η ΓΗΠΕΛ τόσα εκατομμύρια ευρώ για να γίνουν τρεις μακέτες και που πήγαν τα υπόλοιπα λεφτά, ούτε και θα τις μάθουν μάλλον ποτέ. Και μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι αν γίνει κάποιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναγκαστεί να τρέχει χρόνια στα δικαστήρια με μάρτυρες υπεράσπισης του τα στελέχη της ΓΗΠΕΛ που είναι όλοι επιλογές του Γ.Β. Σκέτη αυτοκτονία, δηλαδή, από οποιονδήποτε αφού δεν φτάνουν μόνο τα εκατομμύρια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και όλα αυτά που θα χρειαστεί να πληρώνει για χρόνια στις κατασκευαστικές εταιρίες, στο δήμο και σε οποιονδήποτε άλλο έχει συνάψει συμφωνία η ΓΗΠΕΛ. Αν, λοιπόν, ήταν ξεκαθαρισμένο το θέμα του γηπέδου η μεταβίβαση των μετοχών θα είχε γίνει πολύ καιρό πριν.

Η ουσία είναι μία. Έχει περάσει τόσος καιρός και φώς στον ορίζοντα δεν έχουμε δει ακόμα. Αν θέλουν να κάνουν παιχνιδάκια πρόβλημα τους. Η υπομονή μας έχει αρχίσει να εξαντλείται. Η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, τα λεφτά τελειώνουν και ο μεγαλομέτοχος δήθεν ασχολείται με τον τσάκα αλλά πάντα από ανεπίσημες πηγές και χωρίς να κάνει επίσημες δηλώσεις για να μην εκτεθεί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Είναι δυνατόν να υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και αυτός που θέλει να πουλήσει να κρύβεται εδώ και τέσσερις μήνες; Είναι δυνατόν να υπάρχει μία σοβαρή πρόταση και κανείς από την ΠΑΕ να μην έχει πάει να εξακριβώσει επίσημα και υπεύθυνα το ποιόν των μελλοντικών μας αγοραστών; Και φυσικά, θα πρέπει να ξέρει ο μεγαλομέτοχος ότι έτσι και θέλει να είναι πάλι αυτός πίσω από όλα αυτά, τότε είναι που θα ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον του και της οικογενείας του. Τον Απρίλη του 2008, ο κόσμος σου ζήτησε να φύγεις, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.

Είναι σίγουρο ότι δεν είσαι Παναθηναϊκός αλλά δεν περιμέναμε τέτοιο μίσος και εκδικητικότητα. Στην ομάδα και στο προφίλ σου κάνεις κακό Γ.Β. Εμείς, εδώ θα είμαστε και θα παραμείνουμε όπως και ο απλός φίλαθλος κόσμος της ομάδας…

 

Το παρόν κείμενο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13.
Οι ανακοινώσεις βρίσκονται στην αντίστοιχη κατηγορία του site.