Ανακοίνωση Ρόδος Θ.13

Καλησπέρα αδέλφια από Ρόδο.
Η ομάδα μας πέρασε σαν σίφουνας και από τη Ρόδο κερδίζοντας με άνεση την τοπική ομάδα . Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τα αδέλφια από τον Σύνδεσμο της ΚΩ για την παρουσία τους εδώ και να δώσουμε ραντεβού για το Δεκέμβριο στον αγώνα της γυναικείας ομάδας .

Υ.Γ. 1  Αγαπητέ, κατά τα άλλα έγκριτε δημοσιογράφε συνδρομητικού καναλιού, η παρουσία των οπαδών του Π.Α.Ο στο κλειστό του Βενετοκλείου ήταν μαζική ( πάνω από 120 οπαδοί ) παρόλο που ήταν εργάσιμη ημέρα και όχι 50-60  φασαριόζοι, όπως ανέφερες αλλά φυσικά δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από εσένα (ένα απλό ενδεικτικό μέτρημα αποδεικνύει του λόγου το αληθές από τις τόσες φωτογραφίες που υπάρχουν).
Υ.Γ. 2  Καλό θα ήταν κάποιοι να μην εκμεταλλεύονται την προσμονή και την αγάπη του κόσμου του Π.Α.Ο  και να βάζουν εισιτήριο με τιμή 20 ΕΥΡΩ  την ίδια στιγμή που αγώνες EUROLEAGUE  είναι στην τιμή  των 10 ΕΥΡΩ …
Υ.Γ.  3  Τελειώνοντας, εντύπωση μας έκανε η τόση μεγάλη αστυνομική παρουσία όπως επίσης και το γεγονός ότι υπήρχε μια συνεχής και αυξανόμενη νευρικότητα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ….
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ….