Συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού Κινήματος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος

Το Παναθηναϊκό Κίνημα εκφράζει τα πιο θερμά και ολόψυχα συγχαρητήριά του στην ομάδα μας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ύστερα από μια επιβλητική εμφάνιση και την ευχαριστεί για την ονειρική Παναθηναϊκή βραδιά που μας χάρισε.

Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία αλλά είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής προσπάθειας των παικτών μας και του προπονητικού επιτελείου, με πρώτο τον Γιάννη Αναστασίου, την οποία παρακολουθήσαμε όλη τη χρονιά, της στήριξης αυτής της προσπάθειας από τον ενεργό Παναθηναϊκό κόσμο ακόμα και στα δύσκολα και στις ατυχίες και των σωστών κινήσεων της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που βοήθησαν να δουλέψουν όλοι οι συντελεστές της επιτυχίας σε ένα σωστό περιβάλλον.

Είμαστε βέβαιοι ότι η σημερινή κατάκτηση ενός από τους πιο παλληκαρήσιους τίτλους για την ομάδα μας θα είναι η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και για την κατάκτηση και διατήρηση της κορυφής σε όλα τα επίπεδα.

Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνειδητοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που θα δημιουργήσει για τον ποδοσφαιρική ομάδα η ακόμα πιο ενεργή και μαζική στήριξή του σε αυτήν.

Καλούμε επίσης όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν κοντά στην ομάδα και στα play-off που ξεκινούν από την Τετάρτη, έτσι ώστε να τη βοηθήσουμε να πετύχει κι εκεί τους στόχους της ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που μας πρόσφερε τόσες χαρές.