29/11/2011 Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

45 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 13

19 Νοεμβρίου 1966. Η Θύρα 13 στεγάζεται για πρώτη φορά. Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύνδεσμος οπαδών στη χώρα μας παίρνει σάρκα και οστά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να σταματήσει τη γιγάντωσή της. Στο πέρασμα των χρόνων πολλά εμπόδια θα σταθούν μπροστά της. Η ιδέα της Θύρας 13 θα μείνει ζωντανή και δυνατή. Η σημαία με τον μαγικό αριθμό θα είναι πάντα κρεμασμένη στα κάγκελα των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας. 2011… και κάπως έτσι φτάσαμε έως σήμερα. Η Θύρα 13 είναι ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ. Η Θύρα 13 είναι εδώ, παρά τα όσα πέρασε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στις 20:00μ.μ., ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 διοργανώνει στο γήπεδο της Λεωφόρου γιορτή για τη συμπλήρωση των 45 χρόνων της Θύρας 13. Προσκλήσεις δεν υπάρχουν. Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους μέλη της 13, όσοι πέρασαν από τα σκαλοπάτια της, όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του μοναδικού κινήματος. Σας περιμένουμε όλους, σε αυτήν τη μοναδική νύχτα. Σε μία γιορτή από εμάς για εμάς…

Υ.Γ.1 Κυκλοφόρησαν τα “μίνι” εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου τα οποία θα ισχύουν για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, κοστίζει 90 ευρώ και τα στοιχεία που χρειάζονται για την έκδοσή του είναι φωτοτυπία ταυτότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. Αιτήσεις στους κατά τόπους συνδέσμους.

Υ.Γ.2 Να δώσουμε συγχαρητήρια στο τμήμα της Πυγμαχίας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 13 χρόνια. Ένας τίτλος πολύ σημαντικός για τον ερασιτέχνη που διανύει μια δύσκολη περίοδο. Μπράβο ρε μάγκες!

Ε.Φ.Σ. Θύρας 13