17/12/2013 – Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΚΙ.

Ένα ακόμα επεισόδιο στο θρίλερ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γεγονός.

Μετά την αμφισβήτηση της κυριότητας απο τον Δήμαρχο Καμίνη, έρχεται το νέο σχέδιο του ΟΡΣΑ Αθήνας/Αττικής 2021 ( Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας ) να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μας αλλά και την πεποίθηση μας οτι κάποιοι έχουν αποφασίσει για το μέλλον του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου του Παναθηναϊκού.

Στο νέο πολυσέλιδο σχέδιο του ΟΡΣΑ δεν υπάρχει πουθενά ο όρος Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αντίθετα ο συγκεκριμένος χώρος αναφέρεται ως Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου με όριο τις Εργατικές πολυκατοικίες.

Αλήθεια πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός οτι την ίδια στιγμή που το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε τη πρόταση του για τη κατασκευή νέου γηπέδου στη φυσική μας έδρα, ένα σχέδιο υλοποιήσιμο και με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ένας ακόμα κρατικός φορέας διαπλοκής έρχεται να μας θυμίσει οτι σε 3,5 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει Λεωφόρος Αλεξάνδρας.

Το κρατικός φορέας Διαπλοκής δεν το λέμε τυχαία !!!!

Κρατήστε το όνομα της Προέδρου του ΟΡΣΑ της Κας Παρασκευής Μπάτσου έχουμε πολλά να πούμε για τα έργα….. και τις ημέρες….. της στο δημόσιο βίο.

Αλήθεια Κε Καμίνη μήπως γνωρίζετε τη Κα Παρασκευή Μπάτσου;

Το Παναθηναϊκό Κίνημα δηλώνει και ενημερώνει τον Κο Καμίνη την Κα Μπάτσου αλλά και όσους τους καλύπτουν πολιτικά οτι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις και να πούμε αλήθειες στο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Περιμένουμε την αντίδραση των εμπλεκομένων (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) αλλά κυρίως την αντίδραση του κόσμου της ομάδας μας.

Φίλες και φίλοι το έγκλημα είναι προμελετημένο.Έχουν αποφασίσει για μας χωρίς εμάς.

Θα τους αφήσουμε ;