06/11/2013 – Ανακοίνωση Θύρας 13

mgd

Τα όσα έγιναν το Σάββατο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έκαναν και τον πιο ήρεμο άνθρωπο να βγει από τα ρούχα του και να δει για ακόμη μια φορά σε πόσο καθοδηγούμενη από το κόκκινο παρακράτος χώρα ζούμε. Σε μια χώρα με ευνοούμενους, που δεν διστάζουν εξόφθαλμα να προκαλούν, και με πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και οι ιθύνοντες προσπαθούν και θέλουν να το θυμίζουν σε όλους με κάθε ευκαιρία. Ο κόσμος του ΠΑΟ προσπάθησε να πάει στο γήπεδο ΤΟΥ, στο σπίτι ΤΟΥ να δει την ομάδα ΤΟΥ, αλλά υπολόγιζε χωρίς την γαυροκρατούμενη αστυνομία. Ναι, ο κόσμος της ομάδας μας για να μπει στο γήπεδο ΤΟΥ έπρεπε να περάσει από 4 ελέγχους και με μέσο χρόνο αναμονής τη μία ώρα απλά και μόνο για να διασχίσει την κεντρική λεωφόρο, αφού τα ”τσακάλια” της ΕΛΑΣ θεώρησαν σωστό να αποκλείσουν τους πάντες και τα πάντα γύρω από το Απόστολος Νικολαίδης, για να μπορεί να έρθει ο Σάββας και η παρέα του ανενόχλητοι και χωρίς καθυστέρηση. Εδώ ζήτησαν ταυτότητα από το Θανάση Γιαννακόπουλο για να τον αφήσουν να περάσει, τι άλλο χρειάζεται να πούμε. Ακόμα, πριν την αρχή του αγώνα είχαμε φυσικά και την εισβολή πάνοπλων αστυνομικών στη θύρα των επισήμων και άφηναν τον κόσμο να μπαίνει ένας- ένας!!! Αφήνουμε στην άκρη την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε ο κόσμος και πάμε στην ουσία. Τα όσα έγιναν και όπως έγιναν αποτελούν ντροπή και αίσχος για κάθε χώρα. Είναι ντροπή που κάποιοι μιλάνε για κράτος δικαίου, είναι ντροπή που κάποιοι στο όνομα της προστασίας έχουν καταντήσει οι μεγαλύτεροι θιασώτες της λογικής του γύψου. Είναι ντροπή αυτοί που μιλάνε για ισονομία την ίδια στιγμή να παίρνουν εντολές από τον γνωστό γραφικό ευτραφή τύπο με το όνομα βαγγέλα. Σκηνικό παρόμοιο με αυτό στο ΟΑΚΑ πριν δύο χρόνια, όπου διακόπηκε το παιχνίδι με την ομάδα της τρούμπας. Και φυσικά τα ίδια είχαν γίνει και το Φεβρουάριο του 2011 όταν στο παιχνίδι της ίδιας ομάδας στην Τούμπα σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε αστυνομία από την Αθήνα!!! (ομάδες δίας και δέλτα αλλά και ματ), απλά για να προστατευτεί η επίσημη αγαπημένη ομάδα του κράτους και της αστυνομίας. Μετακινήσεις και έξοδα που φυσικά γίνονται με επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου που πληρώνει τις απαιτήσεις του βαγγέλα, του φίλου του ΣΑΛΟΝΙΚΗ που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με το γαύρο πρωθυπουργό ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, και όλης φυσικά της κόκκινης διοίκησης. Όπως πληρώνει και το Δημόκριτο που έρχεται να κάνει μετρήσεις επειδή ”μύρισε” κάτι στον γραφικό κερατά κυρ-Σάββα.

Πόσα ακόμα πρέπει λοιπόν, να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας; Και φυσικά να μας πείτε αν είναι αλήθεια για τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, από την εποχή του φυλακισμένου τους προέδρου, που έφαγε τα χρήματα του κόσμου για να κάνει μεταγραφές. Το έχουν μάθει όλοι ότι ο χοντρός βαγγέλας συναντιέται με τον πράκτορα της στάζι για να δουν πως θα τα γλυτώσουν και να πληρώσουμε πάλι όλοι εμείς τις αμαρτίες της ομάδας του δημοσίου. Να δούμε τι θα κάνετε μόλις καθαρογραφεί και δημοσιευτεί η απόφαση. Εμείς εδώ θα είμαστε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να το ξεχάσει…

Ισονομία και κράτος δικαίου για όλα αυτά τα ανθρωποειδή είναι να παίζει η ομάδα στην έδρα ΤΗΣ και η αστυνομία να μην αφήνει τον κόσμο να την δει, ισονομία είναι με το έτσι θέλω να αδειάζουν σειρές στην κερκίδα από κόσμο και να γεμίζουν με αστυνομικούς. Ισονομία είναι να προκαλείς ΣΥΝΕΧΩΣ τον κόσμο απλά και μόνο για να γίνουν επεισόδια και να βγεις στα κανάλια μετά και να το παίζεις ηθικός. Αλήθεια, γιατί άραγε ενώ υπήρχαν τόσες χιλιάδες αστυνομικοί, κανείς δεν είχε προβλέψει να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στις θύρες 13-14; Γιατί άραγε; Δεν αποτελεί ευθύνη της αστυνομίας το ότι δεν έψαξε κανέναν εισερχόμενο σε αυτές τις θύρες και το μόνο που κοίταγαν ήταν αν έχουν εισιτήριο;

Αν αναρωτιέται κάποιος ότι όλα αυτά γίνονται και έγιναν λόγω ντέρμπι, τότε θα περιμέναμε να γίνουν και σε άλλα γήπεδα και ειδικά στο Καραισκάκη μετά τα γεγονότα με τον Σισέ. Βέβαια σε άλλα γήπεδα βλέπουμε την αστυνομία να αβαντάρει και να κλείνει τα μάτια. Όπου δηλαδή, αγωνίζεται η ομάδα του Δημοσίου. Όπως στη Λειβαδιά, που κανείς δεν παρατήρησε τα εκτεταμένα επεισόδια. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να απαιτήσει ακριβώς τα ίδια μέτρα. Όχι φυσικά ότι θα εφαρμοστούν, αλλά απλά για να επιβεβαιωθεί για μία ακόμη φορά ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Στημένο καλά το σκηνικό έτσι ώστε να προκληθεί ο κόσμος, να χάσει την συγκέντρωση του και να γίνουν επεισόδια και κάποιοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να τιμωρήσουν την έδρα και την ομάδα. Διμοιρίες, ακόμη και μπροστά στο πέταλο, που έβριζαν συνεχώς τον κόσμο για να τον εκνευρίσουν. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα είδε και ένιωσε ο κόσμος. Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν απάντησε στις προκλήσεις των τσοπαναραίων.

Υ.Γ.1 Η βλακεία ορισμένων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Πρέπει να είσαι αναίσθητος τουλάχιστον, για να πετάς φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο, πρέπει να μην νιώθεις καθόλου για να δίνεις πάτημα για διακοπή του αγώνα όταν έχουμε πει ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα. Δεν φταίει ο υπόλοιπος κόσμος που κατέθεσε ψυχή στήριξης και αυτοσυγκράτησης για μερικούς ηλίθιους.

Υ.Γ.2 Ο μανταλος έγραψε ακόμη ένα κεφάλαιο στο βιβλίο πως σε σφάζω με το βαμβάκι και μην μιλάς.