04/11/2013 – Ανακοίνωση Καματερό Θ.13

Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν και είμαστε ακόμα εδώ, αποφασισμένοι, ενωμένοι με υγιείς βάσεις και με την ίδια όρεξη όπως τις πρώτες μέρες. 2003-2013 λοιπόν, μοιάζει σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια. Ένα όνειρο που ξεκίνησε με τόσες δυσκολίες και σε καιρούς χαλεπούς τόσο για τον σύλλογο αλλά και για το οπαδικό κίνημά μας, άντεξε, ανδρώθηκε και βγήκε νικητής. Επειδή δεν μπορούμε να αναφέρουμε όλα τα παιδιά που πέρασαν το κατώφλι μας, θα αναφέρουμε τιμής ένεκεν μόνο τα ονόματα Νίκος, Νικήτας, Ηλίας και Δημήτρης που ήταν δημιουργοί και πρωτεργάτες του όλου εγχειρήματος.

Δέκα ολόκληρα χρόνια ΣΥΝΕΧΟΥΣ παρουσίας, αγώνα, προσπάθειας, πάντα για το καλύτερο χωρίς τυμπανοκρουσίες, απλά με αγάπη και μεράκι για το μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. Στο διάστημα αυτό άλλοτε λιγότεροι, άλλοτε περισσότεροι μα πάντα εδώ, πάντα ζωντανοί, καταφέραμε αρκετά και κοιτάζουμε το μέλλον αφού πλέον υπάρχει και η νέα γενιά που ακολουθεί και έρχεται δυνατή διασφαλίζοντας ότι η περιοχή είναι και θα παραμείνει καταπράσινη…

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν περάσει αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμό μας, την ηγεσία της Θύρας 13, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη της, και όλους τους συνδέσμους που έχουν σταθεί δίπλα μας.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ13

Υ.Γ1: Για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια λειτουργίας μας καλούμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού στον σύνδεσμο την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:30. Θα παραβρεθούν και θα τιμηθούν για την προσφορά τους μαζί μας δυο ιερά τέρατα του συλλόγου μας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιόζεφ Βάντσικ, και αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Υ.Γ2: Δεν ξεχνάμε πότε τα αδέλφια μας που βρίσκονται ψηλά. Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε.

ΘΥΡΑ 13 Καματερό / 2003 – 2013