04/11/2013 – Ανακοίνωση Κρήτη Θ.13

KRITI_13

Tην Πέμπτη 7 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τον αγώνα με την Λοκομοτίβ για τη 4η αγωνιστική της Euroleague στο μπάσκετ. Είναι υποχρέωση κάθε κρητικού Παναθηναϊκού οργανωμένου η μη να παραβρεθεί σε αυτό το ματς και να στηρίζει την ομάδα με τη φωνή του.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας είναι υπότροπη και είναι υποχρέωση μας να την προστατέψουμε και να αποφύγουμε κάθε πράξη που θα μπορούσε να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Για άλλη μια φορά θα υπενθυμίσουμε σαν Θύρα 13 Κρήτης σε όλους όσους θα παραβρεθούν στο ματς πως στο πέταλο μας και γενικά στο γήπεδο θα πρέπει να επικρατεί το πράσινο που είναι και το χρώμα της ομάδας μας. Aυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για ομοιόμορφες καταπράσινες κερκίδες δε πρέπει να σταματήσει.

Τέλος θα θέλαμε να καλωσορίσουμε ξανά το σύνδεσμο του Ρεθύμνου στην οικογένεια μας, που με από το νέο του χώρο θα δυναμώσει τη παρουσία μας και την οργάνωση της 13 στο νησί. Καλή αρχή μάγκες, θα είμαστε δίπλα σας όπως πιστεύουμε ότι θα είναι και όλοι οι Ρεθυμνιώτες Παναθηναϊκοί.

Υ.Γ ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ

ΥΓ.2 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ.